Hoe zie jij de toekomst van VR?- XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 03 oktober 2015 om 15:00
xgn google image
De XGN Doe Mee richt zich deze week op de toekomst van VR (Virtual Reality). Blijft de Oculus Rift populair of wordt het de hedendaagse Virtual Boy, die ontzettend hard is geflopt twintig jaar geleden. Jouw mening is hier goud waard!
Een weekje geleden vroegen wij aan jullie wat nou jouw favoriete easter egg is. Directe aanleiding voor deze stelling buiten het paasfeest om was de Bigfoot-peyote in GTA V, waardoor je verandert in het mythische wezen. De Doe Mee zelf hoopte op de easter egg uit BioShock 2 – een kapotgeslagen golfclub op de grond -, maar dat kwam er niet van. Wel kwam JediKiller-Jango met een andere easter egg:
Erg tof JediKiller-Jango, een grappige easter egg waar de XGN Doe Mee ook nog niet van gehoord. Maar er zijn zoveel easter eggs in games verstopt, dat je kunt blijven zoeken tot je een ons weegt. En nee, de Doe Mee gaat jullie daar niet mee opschepen hoor, wees gerust.
Goed, tijd voor de nieuwste stelling! En deze keer gaan we het hebben over Virtual Reality (VR). Met de Oculus Rift en de PlayStation VR mogen we in onze handjes gaan knijpen. Want we weten hoe het werkt, maar wordt het ook onze toekomst? Epic Games, de maker van Gears of War, zegt van wel. Maar het gaat om wat jullie vinden. Dus:

Hoe zie jij de toekomst van VR?

Een rooskleurige toekomst in het verschiet voor de wereld van VR of misschien toch een gimmick die na één à twee jaar is doodgebloed? Schiet uw mening er maar op los en laat ons weten wat jij ervan vindt. Vertel er dan natuurlijk ook even bij WAAROM jij dat vindt, dan zijn wij je weer eeuwig dankbaar. Begraaft de Doe Mee zich nu weer achter zijn console. Tot volgende week!