Tien toffe kerstcadeaus voor hem in 2019

Article
donderdag, 19 december 2019 om 9:00
game of thrones seizoen 8 releasedatum bekendgemaakt 145028f1617179126
Buiten wordt het steeds vroeger donker en vooral ook steeds kouder. De sint is daarbij het land al uit en dat betekent dat de kerst voor de deur staat. Tijd voor gezelligheid bij de kerstboom en natuurlijk cadeaus. Maar wat moet je voor hem kopen? Wij geven je tien toffe kerstcadeaus tips voor hem!

Game of Thrones Complete boxset

Nu de populaire HBO-serie er helemaal op zit, hoeven fans niet meer te wachten op nieuwe afleveringen. Wat wel tof is, is dat de hele serie inmiddels te krijgen is in een boxset. Heb jij een partner die helemaal gek is van Game of Thrones? Dan is deze Game of Thrones Complete Boxset een ideaal cadeau voor onder de boom.
In de complete boxset zitten alle acht Game of Thrones seizoenen op Blu-ray. Bij ieder seizoen krijg je daarbij de nodige extra’s zoals een feature genaamd The Reunion en exclusieve blikken achter de schermen!
De Game of Thrones Complete Series boxset is bij bol.comte koop voor 139,99 euro.
nesthubf1576318342

Google Nest Hub

Het volgende kerstcadeau voor hem is hele handige gadget als je al smart home apparaten in hui hebt. De Google Nest Hub is namelijk een soort centrale aansluitpunt waaraan je al je WiFi apparaten kunt koppelen. Denk aan draadloze speakers en draadloze verlichting. Los hiervan kun je met de Google Nest Hub ook eenvoudig via het display even een route berekenen, je agenda bewerken, iets opzoeken of je favoriete Spotify playlist opstarten.
De Google Nest Hub ziet uit als een tablet, maar is dus veel meer dan dat. Het scherm is volledig naar eigen wens in te delen zodat je op een eenvoudige manier alles dat je wil binnen handbereik hebt.
De Google Nest Hub is te koop bij Mediamarktvoor 130 euro.
arctis7 materials 2019 web 002jpg 1920x1920 q100 crop fit optimize subsampling 2f1576318416

SteelSeries Artis 7

Heb je een gamer in huis? Dan is het misschien herkenbaar dat je lekker je eigen ding wil doen, maar telkens gestoord wordt door de geluiden van een machinegeweer als hij weer Call of Duty aan het spelen is of het geluid van zombies terwijl hij Resident Evil 2 doorloopt. Met een headset kan hij alles spelen wat hij wil, maar dan met het geluid van de game via de headset. Jij kunt dan rustig verder met wat je aan het doen was, terwijl hij lekker door kan knallen.
Het moet dan wel een goede headset zijn. Met de de SteelSeries Arctis 7 haal je die in huis. De headset levert hoogwaardig geluid via de 40 mm drivers en de DTS: X techniek. Daarbij is de hoofdband verstelbaar en kun je de koptelefoon in verschillende kleuren zoals wit en zwart krijgen.
De SteelSeries Arctis 7 is te koop bij coolblue.nl voor 139 euro.
google stadia leaks onthullen prijs en abonnement opties 151455 2

Google Stadia

Google heeft niet alleen de Nest Hub in deze lijst staan. Een ander heel tof kerstcadeau is namelijk de Google Stadia. Deze gamestreamingdienst van Google laat hem alle games spelen wanneer en waar hij maar wil. En dat zonder fysiek allerlei games in huis te halen. Het enige dat Stadia vereist is een goede tv of ander scherm, een internetverbinding en de Stadia controller die je met een Chromecast met je tv verbindt.
Daarna kun je aan de slag met het Stadia Pro abonnement dat je toegang geeft tot een hele bibliotheek aan games. Denk aan Red Dead Redemption of Destiny 2. Er is intussen genoeg beschikbaar voor honderden uren aan gameplay en het aanbod groeit alleen maar!
Google Stadia is in een Premiere Edition te koop via Google. Deze versie kost je 130 euro.
galaxy watch active2 overview video thumbnail 01f1576318486

Samsung Galaxy Watch Active 2

Als je een echte fitboy in huis hebt die toevallig ook met een Android toestel rondloopt, dan is een Samsung Galaxy Watch Active 2 een ideaal cadeau. Dee smartwatch verbindt namelijk met je telefoon en laat je zo al je trainingen bijhouden. Daarnaast houdt de Watch Active 2 je hartslag bij en is deze stof en waterbestendig. Wel zo handig als hij zichzelf in het zweet werkt!
De Watch Active 2 doet nog meer dan dat, want het display laat ook berichten en meldingen zien en laat je zelfs oproepen beantwoorden en je Spotift playlist bijhouden. De smartwatch is in verschillende kleuren te krijgen en in twee verschillende maten.
De Samsung Galaxy Watch Active 2 is te koop voor ongeveer 270 euro bij bol.com.
baby yodaf1581086514

Baby Yoda Funko POP!

Voor de doorgewinterde Star Wars fan is er niets toffer dan iets uit de serie in huis te hebben. Veel fans zullen al wel eens gedacht hebben aan een miniatuur Death Star of een Darth Vader beeld om mee te pronken. Disney heeft onlangs een tof nieuwe serie rondom Star Wars in het leven geroepen, namelijk The Mandalorian. Laat daar nou een nieuwe versie van Yoda in voorbij komen.
Natuurlijk draaien alle merchandise elementen daaromheen al op volle toeren. En dat levert een tof kerstcadeau op. Haal deze kerst bijvoorbeeld een Baby Yoda Funko POP! in huis. Het figuur is bij Zavvi.nl te krijgen voor slechts 13,50 euro!
rick and mortyf1622216359

Netflix abonnement

Een wat kleiner pakje onder de boom, maar wel een met grote inhoud is een Netflix abonnement. Het Netflix abonnement laat je namelijk alle films en series van de streamingdienst kijken op iedere plek die je maar wil. Er is genoeg te kijken zoals de vier seizoenen van Rick & Morty, de twee seizoenen Final Space en een hele berg aan films.
Binnenkort komt ook The Witcher uit, een serie die Henry Cavill in de huid van Geralt of Rivia laat kruipen. Dat wordt een serie om sowieso te volgen! Een Netflix abonnement kost ongeveer 10 euro per maand, dus met 60 euro geef je hem een half jaar toegang tot de streamingdienst.
super mario maker 2 releasedatum bekendgemaakt 149957 4

Super Mario Maker 2

Nintendo heeft een tijdje geleden alweer het tweede deel van Super Mario Maker uitgebracht Deze game laat je in plaats van simpelweg levels doorlopen, je je eigen levels bouwen. De levels die anderen gemaakt hebben kun je ook spelen, waardoor de voorraad aan levels oneindig wordt.
Er is naast het bouwen van levels in de game een verhaalmodus aanwezig in de game die je levels laat doorlopen om nieuwe elementen vrij te spelen. Geheel doelloos leveltjes bouwen is er dus niet zomaar bij.
Super Mario Maker 2 is te koop bij Game Mania voor 60 euro.
nacon revolution pro 2 review 120412

Nacon REVOLUTION Pro 2 Controller

Als gamer wil je altijd het beste zijn. Daarvoor moet je niet alleen zelf de nodige skills hebben om de vloer met mensen aan te vegen, maar moet je controller ook goed zijn. Met de Nacon Revolution Pro 2 controller haal je zo’n controller in huis. De controller is namelijk geheel aanpasbaar op je eigen wensen zodat je prestaties naar een e-Sports niveau getild kunnen worden.
Je kunt onder andere de joysticks, schoudertoetsen en een viertal sneltoetsen aanpassen op de PlayStation 4 controller. De controller is oplaadbaar via een USB-C kabel zodat deze binnen no time weer vol zit en jij door kunt spelen. Daarbij heeft de headset een 3.5mm aansluiting voor headsets.
De Nacon Revolution Pro 2 controller is te koop bij Nedgame voor 99 euro.
prdhigh 20853 0sf1576318814

Trust GTX155C gaming muis

Voor pc-gamers is een goede muis essentieel. Daarom maakt dit een ideaal kerstcadeau voor hem. Als je de Trust GTX155C gaming muis onder de boom legt, geef je hem een muis die ideaal is voor MOBA spellen. Door de 5 extra duimknoppen, de programmeerbare macrotoetsen en het instelbare gewicht is deze muis geschikt voor iedereen.
Daarbij ziet de muis er ook nog eens erg tof uit met zijn camouflageprint. Voor ongeveer 55 euro is de Trust GTX155C te koop bij Nedgame.

Tien toffe kerstcadeaus voor hem

Dit zijn onze suggesties voor tien toffe kerstcadeaus voor hem in 2019. Welke van deze cadeaus ga jij onder de boom leggen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!