Top 10 reality en talkshows op Netflix - Interessant amusement

Article
dinsdag, 06 februari 2018 om 16:34
xgn google image
Wij nemen een kijkje naar tien reality en talkshows op Netflix. Amusement op alle fronten. Interessant, grappig of onwijs gaaf, er is genoeg keus voor iedereen. Maak een keuze uit onze lijst en begin met genieten!

10. Border Security: America's Front Line

We beginnen onze lijst van reality en talkshows op Netflix met de Border Security franchise. Er zijn meerdere series die zich afspelen in verschillende landen, zoals Canada, maar op Netflix is de Amerikaanse variant aanwezig.
In deze serie volgen we de Amerikaanse Customs en Border Protection. We werpen een blik achter de schermen en zien hoe zij proberen om de grenzen en havens te bewaken. Problemen liggen altijd op de loer. Immigranten proberen het land in te komen en drugs moet de grens over gesmokkeld worden.
Ontdek hier met welke taferelen zij dagelijks te maken krijgen.
125787

9. Ultimate Beastmaster

Vallen, opstaan en weer doorgaan. Daar draait het in deze serie om. Je representeert je land vol trots en probeert de top te beklimmen. Ultimate Beastmaster heeft een welverdiende plek op onze lijst van reality en talkshows op Netflix veroverd.
Een soortgelijke serie als Ultimate Beastmaster bestaat, genaamd American Ninja Warrior. In deze serie is onder andere acteur Stephen Amell (Arrow) op komen dagen. Waarin Ultimate Beastmaster zich onderscheidt is het internationale aspect. In deze serie strijden niet alleen Amerikanen, maar verschillende landen met elkaar voor geldprijzen en trots.
Verschillende obstakels komen voorbij en moeten worden voltooid om zo naar de volgende hindernisbaan te komen. Focus, balans, kracht en andere aspecten zullen op de proef worden gesteld. Welk land zal als winnaar worden uitgeroepen?
125790

8. Grand Designs

Een van de reality en talkshows op Netflix die het langste meegaat. Grand Designs knapt namelijk al huizen op sinds 1999, al deze tijd met dezelfde presentator: Kevin McCloud.
McCloud gaat langs en helpt ambitieuze mensen met het neerzetten van hun droomhuis. Vaak zijn dit aparte projecten. Je moet denken uit je comfort zone en proberen om de plannen op papier werkelijkheid te maken. Makkelijker gezegd dan gedaan, want zoals je op de afbeelding hierboven kunt zien, hoe bouw je een huis dat kan functioneren op het water?
Grand Designs is fascinerend en aangrijpend. Een serie om mee te genieten en inspiratie mee op te doen. Wie weet, misschien wil je na het kijken van Grand Designs wat aanpassingen maken aan je eigen huis!
125791

7. Lookalikes

In onze lijst van reality en talkshows op Netflix is dit een serie waarmee mensen zich misschien kunnen identificeren. Iedereen denkt wel eens aan dit concept: loopt er iemand rond die er bijna hetzelfde uitziet als ik? Je hebt vast wel eens het idee gehad dat je een beroemdheid op straat tegenkwam, maar was dat ook echt zo? In de serie Lookalikes wordt alles naarboven gehaald.
Deze mensen in de serie proberen er namelijk alles aan te doen om op hun idool te lijken. De persoon op de afbeelding hierboven is namelijk geen Johnny Depp, maar iemand met een fascinatie voor Jack Sparrow. Zo komen er nog meer unieke persoonlijkheden voorbij in de serie. Verschillende personen met de gelijkenissen van Ed Sheeran, George Clooney of Colin Farell.
Daarmee is Lookalikes een hilarische serie. Verschillende vragen en situatie brengen heerlijke humor met zich mee, waardoor de serie makkelijk wegkijkt. Absoluut een aanrader.
125794

6. Shot in the Dark

Binnen onze lijst van reality en talkshows op Netflix is dit er een die exclusief voor de streamingdienst is geproduceerd. Shot in the Dark is bij voorbaat interessant vanwege het onderwerp.
De film Nightcrawler (2014) ging ook met dit onderwerp aan de haal en nu zal Shot in the Dark het stokje overnemen. In de serie volgen we drie verschillende nieuwszenders die ieder midden in de nacht rondzwerven op straat op de uitkijk voor sappige gebeurtenissen. Brand, een achtervolging of een auto-ongeluk en de teams staan paraat. Alles draait om dat ene shot te filmen die verkocht kan worden naar de nieuwszenders.
Een moeilijke wereld om jezelf groot mee te maken, want tot welk uiterste wil je gaan om dat ene shot te filmen voor een nieuwsuitzending? Shot in the Dark gaat diep in op de duistere nachten waarin deze personen te werk gaan.
125796

5. Beyond Stranger Things

We zijn beland in onze top vijf reality en talkshows op Netflix en moesten deze plek geven aan de serie die weet in te spelen op nostalgie: Stranger Things.
De sciencefictionserie is een gigantische hit op Netflix geworden, maar het avontuur houdt niet op nadat de serie is afgelopen. In Beyond Stranger Things zijn de leden van de cast aanwezig om te praten over gebeurtenissen uit de afleveringen. Welke scenes vonden zij persoonlijk moeilijk om te filmen, of wat was hun favoriete moment van de aflevering? Deze aspecten zullen op een luchtige manier aanbod komen en weten de Stranger Things fans een lach op hun gezicht te toveren.
Beyond Stranger Things gaat zoals de titel suggereert, verder dan alleen de serie. In welke aspecten verschillen de acteurs met de personages die zij spelen? Dat en meer zijn allemaal in deze Upside-Down wereld te beleven.
125797

4. Comedians in Cars Getting Coffee

De titel van deze serie mag apart wezen, maar de content in elke aflevering is enorm amusant. Presentator Jerry Seinfield neemt in elke aflevering bekende gasten mee in een onwijs gave auto om ergens koffie te gaan drinken. Een simpel concept, maar met verschillende grappenmakers bij elkaar wordt dit een klapper.
Zodra de presentator samen met een gast in de auto stapt komen de gesprekken opgang en worden de eerste interessante feitjes uit de mond van de gast getrokken. Uiteindelijk belanden Seinfield en zijn gast op de bestemming waar koffie door de slokdarm heengaat. Tijdens deze reis zal de kijker meer te weten komen over de gast en met de voetjes omhoog vermaakt worden. De smaak van komedie is nog nooit zo lekker geweest.
125798

3. My Next Guest Needs No Introduction

Deze top drie wordt afgetrapt met een serie van legende David Letterman. Al sinds de jaren '80 presenteert hij verschillende talkshows, voornamelijk The Late Night Show en Late Show. Nu keert Letterman terug om interessante gesprekken te voeren met gasten die, zoals de titel suggereert, geen introductie nodig hebben.
Dit is de meest recente serie uit onze lijst van reality en talkshows op Netflix. Elke maand zal een nieuwe aflevering op Netflix verschijnen en de eerste aflevering verscheen op 12 januari. In deze eerste aflevering wordt meteen een grote impact achtergelaten. De gast van deze eerste aflevering was namelijk voormalige President van de Verenigde Staten Barack Obama.
De volgende aflevering zal eind februari uitkomen en bevat acteur George Clooney. Een serie die verder ook geen introductie nodig heeft, My Next Guest Needs No Introduction is simpelweg het kijken waard.
125799

2. Mythbusters

Op de tweede plaats in onze lijst van reality en talkshows op Netflix zien we het bekende Mythbusters. Deze sterke persoonlijkheden komen samen om alles op de proef te stellen. Welke proeven lukken en wat is niet mogelijk?
Het team van Mythbusters is al sinds 2003 aanwezig om onze speculaties op de proef te stellen. De meest aparte onderwerpen komen voorbij, vaak met een wetenschappelijk tintje. Zo heeft het Mythbusters team geprobeerd om te kijken of Benjamin Franklin's electriciteitsmodel een kunstmatige bliksemflits van meer dan een miljoen volt kan weerstaan.
In de wereld van Mythbusters moet de wetenschap zegevieren. Ontdek zelf welke bizarre proeven zij allemaal hebben uitgetest.
125800

1. Top Gear

De winnaar uit onze lijst van reality en talkshows op Netflix is geworden Top Gear. Een serie die het record wist te behalen van best bekeken serie gebaseerd op feiten.
In Top Gear neemt een groep presentatoren ons mee op reis om de snelste scheurijzers uit te testen. Om het interessant te houden voor de kijker zijn verschillende aspecten in de serie verwerkt. Zo zijn er verschillende auto challenges om te doen en wordt het maximale uit de auto gehaald door middel van de power laps. Hiernaast is er ook een segment met de naam Star in a Car, waarin een beroemdheid wordt uitgenodigd om een ritje mee te maken.
Top Gear is inderdaad top. Interessant voor de liefhebber van auto's, maar ook op alle andere fronten een genot om naar te kijken. Scheur naar de bank en ga deze rit aan!

Naar welke reality en talkshows op Netflix kijken jullie?

Dit was onze lijst met tien reality en talkshows op Netflix die je niet mag missen. Wij zijn benieuwd naar welke series jullie kijken binnen dit genre. Laat ons jou favoriet weten in de reacties!