The Walking Dead seizoen 9 - De beste personages tot nu toe

Article
zaterdag, 16 juni 2018 om 11:03
the walking dead seizoen 9 de beste personages tot nu toe 133030
The Walking Dead seizoen 9 komt er aan, er zijn ongelofelijk veel personages voorbij gekomen tijdens de acht seizoenen van de serie. Maar wat zijn nou eigenlijk de favoriete personages uit de serie? Hier zijn de tien beste The Walking Dead personages!

10. T-Dog

De persoonlijkheid van T-Dog, ook bekend als Theodore Douglas, was rustig en kalm. Hij sprak weinig, maar stond wel klaar op het moment dat er iets aan de hand was en kwam op voor zichzelf en anderen. Ook was T-Dog best onhandig, maar hij zou alsnog alles doen om zijn groep te beschermen. T-Dog kon goed met mensen opschieten, behalve met Merle Dixon, een doorgewinterd racist.
Ook was T-Dog erg religieus, dit bleek wanneer hij Carol Peletier vertelde dat zijn dood niet te voorkomen was en het God zijn plan was. Theodore Douglas verscheen voor het eerst in The Walking Dead in de tweede aflevering van het eerste seizoen. Hij is in de serie gebleven tot het derde seizoen. Daar zien we T-Dog voor het laatst in de vierde aflevering.
133031

9. Dwight

Dwight is een moedig, intelligent en loyaal personage uit de serie. Wat er ook gebeurt, hij wil er altijd voor zorgen dat hij en zijn vrouw Sherry veilig uit de situatie komen. Toen Dwight voor het eerst in de serie verscheen, zorgde de makers ervoor dat de kijkers hem niet echt konden waarderen. Dwight woonde samen met zijn vrouw en schoonzus in het bos.
Daryl vond de drie en bood zijn hulp aan, maar wanneer hij niet op lette stal Dwight alles wat Daryl had en ging er vandoor. Dwight was voor het eerst te zien in de zesde aflevering van seizoen 6. Hier woonde hij nog in het bos samen met zijn vrouw en schoonzus. Dwight is tot op heden nog steeds te zien in The Walking Dead.
133047

8. Carl Grimes

In het eerste seizoen van The Walking Dead kun je Carl Grimes, de zoon van hoofdpersonage Rick Grimes, zien als een verlegen jongetje dat bang is voor alle horror van een eens zo veilige wereld. Langzaam maar zeker kun je zien wat voor effect dit op Carl heeft. In seizoen 2 is namelijk al te zien hoe hij iets meer lef krijgt en zijn personaliteit wat botter wordt door alles waar hij meemaakt. In seizoen 3 is te zien hoe Carl zich af wil zonderen om te bewijzen dat hij het allemaal wel in zijn eentje kan.
Carl Grimes is een personage dat flink gegroeid is in de acht seizoenen die hij bij de groep was. Helaas vond Carl de dood in het achtste seizoen en was hij in de zestiende aflevering voor het laatst te zien.
133048

7. Glenn Rhee

Glenn was vaak een van de personen die zorgde dat er voedsel en water voor iedereen aanwezig was. Hij kon snel nadenken, was fysiek snel en enorm loyaal. Glenn heeft enorm veel meegemaakt, maar dit tastte het enthousiaste personage vol levenslust niet aan. Glenn had een grote rol in de groep die we seizoen na seizoen volgen en leefde mee met iedereen waar hij om gaf.
Glenn was voor het eerst in aflevering twee van seizoen 1 te zien waar hij Rick een dumb ass noemde toen deze in een tank opgesloten zat. In de eerste aflevering was wel de stem van Glenn te horen, maar was hij nog niet te zien. De laatste aflevering waar Glenn in te zien is, is de eerste aflevering van het zevende seizoen.
133049

6. Carol Peletier

In het begin van de serie is Carol te zien als een introverte, verlegen en weerloze vrouw. Dit kwam grotendeels door haar agressieve echtgenoot Ed die haar regelmatig in elkaar sloeg. Al had Carol op dat moment niet heel veel lef, ze heeft er altijd alles aan gedaan om haar dochter Sophia veilige houden. Na het verlies van Ed leerde Carol harder te worden en om voor zichzelf op te komen.
Dit was goed te zien in het ontwikkeling van Carol door de seizoenen heen. De vrouw veranderde gaandeweg van een ineengekrompen dame, naar een heuse Terminator! Later kwam daar nog een portie genade bij, die haar tot een echte moraalridder van The Kingdom maakte.
Carol Peletier was voor het eerste te zien in de derde aflevering van seizoen 1. Sindsdien was ook zij een trouw lid van de groep die we door de seizoenen heen volgen. Carol is nog steeds te zien in The Walking Dead.
133050

5. Merle Dixon

Merle is een stereotype redneck. Hij is racistisch, agressief en heeft een kort lontje. Daarentegen is Merle toch erg grappig, hij houdt van spanning en krijgt zijn plezier meestal uit het mentaal en emotioneel bespelen van anderen. Net als zijn jongere broertje Daryl, is Merle een goede jager en vindt hij altijd wat hij zoekt. Merle is niet altijd een favoriet geweest van de kijkers, omdat het eigenlijk een personage is met slechte bedoelingen.
Maar de serie zou niet hetzelfde zijn zonder hem. We maakten voor het eerst kennis met Merle in het eerste seizoen tijdens de tweede afleveringen. Merle is voor het laatst in de serie te zien in de vijftiende aflevering van seizoen 3.
133051

4. Michonne

Het mysterieuze karakter van Michonne laat ons alles zien over hoe het is om te overleven in de wereld waar The Walking Dead zich afspeelt. Ze is trouw, hardnekkig en enorm toegewijd. Ze vertelt niet graag over haar verleden en werkt graag alleen. Wanneer Michonne zich bij de groep voegt is ze heel stil en deelt liever niets met ze, maar na een tijdje stelt ze zich toch open en begint de groep als familie te zien.
Michonne verscheen voor het eerst in The Walking Dead in de dertiende aflevering van seizoen 2. De trouwe dame met haar kenmerkende katana is tot het heden nog te zien in de serie.
133052 1

3. Rick Grimes

Rick is vaak kalm, een goede vriend, vader en leider, maar hij heeft ook een enorm eigenwijze kant. Hierdoor maakt hij af en toe slechte beslissingen voor de groep en komen zij terecht in een situatie die niet altijd even prettig is. Rick is niet religieus en maakt ook duidelijk dat hij sceptisch is over geloof na alles wat hem is overkomen. Toch stopt hij al het geloof dat hij nog in zich heeft in de mensen om hem heen en waar hij om geeft.
Het hoofdpersonage Rick Grimes was al vanaf de eerste aflevering van de serie te zien en is voor nu ook nog steeds te zien. Recent is wel bekend geworden Andrew Lincoln, die Rick Grimes speelt, de serie gaat verlaten. Dus lijkt het er op dat we binnenkort helaas afscheid gaan moeten nemen van Rick Grimes.
133053

2. Negan

Samen met de honkbalknuppel genaamd ‘Lucille’ heeft Negan het idee dat hij de wereld aan kan. Dit manipulatieve, arrogante en vooral brute personage maakt het niets uit wat anderen doormaken, als hij maar wint. Althans zo lijkt het, want soms schemert er ook een zachtere kant door die dan toch alweer snel verdwijnt. Dit maakt Negan de perfecte leider, aangezien hij zo makkelijk een knoop kan doorhakken en hij enorm strategisch is.
Negan is bovendien een sarcastische man die behoorlijk zieke humor heeft. Daardoor kun je niet altijd peilen of het menes is en iemand in gevaar is, of dat hij met iemand loopt te dollen. Negan maakte zijn opvallende entree in de zestiende en laatste aflevering van het zesde seizoen van The Walking Dead. Ook dit personage is tot in het heden te zien in The Walking Dead.
133054 1

1.Daryl Dixon

De fysiek en mentaal sterke Daryl Dixon vecht zich al seizoenen lang door de serie heen en heeft alles over voor de mensen die dicht bij hem staan. Al heeft Daryl een enorm sterke personaliteit, hij heeft ook een zachte, emotionele kant die je enkele keren in de serie ook te zien krijgt. Terwijl Daryl zich graag distantieert van mensen is hij altijd van de partij wanneer er iemand hulp nodig heeft of bijvoorbeeld zoek is.
Daryl is namelijk een getalenteerd spoorzoeker, door zijn achtergrond in de jacht. Dit is al een aantal keer in de serie gebeurd en laat keer op keer weer zien hoe toegewijd Daryl is aan de mensen waar hij om geeft. Daryl Dixon was vanaf de derde aflevering van het eerste seizoen te zien in The Walking Dead. Nog altijd zit hij in de serie en speelt hier een grote rol in.

Kan je niet wachten tot The Walking Dead seizoen 9?

Als je nog geen genoeg heb van The Walking Dead en meer van de serie wil zien, dan hebben we hier een lijst met de beste The Walking Dead seriemomenten.

Populair Nieuws