The Order 1886 - Het complete overzicht van XGN!

  Het zal jullie niet ontgaan zijn, The Order 1886 ligt morgen eindelijk in de winkels. Er kan veel over de game gezegd worden, maar niet dat 'ie geen voer geeft voor discussie! Om te zorgen dat jullie goed op de hoogte zijn bundelen we hieronder de belangrijkste specials over de verhalende third-person shooter van Ready at Dawn.

  Singleplayer-only games worden misschien wel terecht afgerekend op de speelduur. Maar is The Order 1886 echt te kort? Hoe intens is het? Is het de greep in de buidel waard? Na het lezen en bekijken van onze specials kom je daar sowieso achter!

  The Order 1886 review

  We hebben uiteraard een objectieve review voor jullie klaarstaan, zodat je globaal weet waar je aan toe bent als je de game besluit aan te schaffen. Als je 'm niet koopt, weet je in ieder geval waarom je deze 'oogstrelende achtbaanrit' overslaat!

  Vijf toffe momenten

  Wat voor shit kom je nou eigenlijk concreet tegen in de game? Aan de hand van vijf toffe momenten krijg je een goede indruk van de hoogtepunten uit het meeslepende verhaal. Lichte spoiler waarschuwing is wel op z'n plaats, voor het geval je daar erg aan hecht!

  Waarom zou je 'm kopen?

  Nou, we hebben in ieder geval vijf goede redenen waarom je wel even je portemonnee kan trekken! We gaan uitgebreid in op onder andere de vette oude wapens in een nieuw jasje, de setting en de vijanden.

  Het verhaal

  Een van de aspecten van de game die unaniem wel als positief wordt beoordeeld is het alternatieve universum waarin de game zich afspeelt. Natuurlijk hoort bij een singleplayer game een goed verhaal, zonder alcohol immers ook geen katers.

  Dit is deels gebaseerd op Koning Arthur en de Ridders van de Ronde Tafel, maar random pagina's uit geschiedenisboeken lijken ook verwerkt te zijn in de game. Zo zit 's werelds meest briljante electricien Nikola Tesla opeens bij de club!

  Lees hier meer over de alternatieve historie van The Order 1886!

  Wie zijn je vijanden?

  Ja, net zo belangrijk als de helden van het verhaal zijn de schurken! Tegen wie neem je het op in The Order 1886? Welke lafaards durven het aan om jou te dwarsbomen? Ze zullen spijt krijgen van hun bravour...

  Lees je alvast in over het rapaille wat je tegen zult komen in deze special over de bad guys in The Order 1886.

  Wat vind je zelf?

  Mocht je al een duidelijke mening over de game gevormd hebben, stem dan nu in onze rubriek "Hot or Not?!", deze keer in het teken van The Order 1886. Is het wat of is het nat?

  Ten tijde van schrijven staat de balans voor 76 procent op HOT, de hype-train lijkt dus nog weinig vaart verloren te hebben door de geruchten over de korte speelduur en kachelt gestaag door.

  Video's!

  Lezen is zwaar werk, dus we kunnen het ons goed voorstellen als je eens ff lekker achterover wilt leunen om wat beeldmateriaal te checken. We hebben natuurlijk een mooie gameplay video van tien minuten, maar ook beelden van een gevecht met een Lycan/Half Breed gedrocht.

  Een heuse video review van The Order 1886 kun je ook terugkijken, om vervolgens een diepgaande discussie over de game te volgen.

  Ten slotte maak je ook nog kans om een stijlvolle The Order 1886 weekendtas te winnen, samen met de game zelf en een figurine. Hoe? Daar kom je achter door deze unboxing video te checken!

  The Order: 1886

  Verkijgbaar vanaf 20 february 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.