The Last of Us Part 2 edities onder de loep genomen - Welke kies jij?

  De kogel is door de kerk, want Sony heeft de releasedatum van The Last of Us Part 2 bekendgemaakt. Vanaf 21 februari 2020 kunnen PlayStation 4-gamers aan de slag met het nieuwe avontuur rondom Ellie en Joel. Daarnaast maakte Sony ook diverse The Last of Us Part 2 edities bekend en die leggen wij voor jou onder het vergrootglas.

  De standaard editie

  We beginnen met de standaard editie van The Last of Us Part 2. Dit is de normale versie van de game die in elke gamewinkel zal liggen en die rond de zestig euro gaat kosten. Verwacht geen extraatjes bij deze versie, maar die krijg je wel als je de speciale editie aanschaft.

  The Last of Us Part 2 edities

  De speciale editie

  De speciale editie bevat namelijk de game, een SteelBook-case, een 48-pagina tellende artbook van Dark Horse en enkele digitale items, zoals een PlayStation 4-thema, zes PlayStation Network-avatars en twee toevoegingen voor The Last of Us Part 2. Met de speciale editie krijg je namelijk een upgrade voor hoeveel ammunitie je kan dragen en ook een handleiding voor crafting.

  De speciale editie gaat 89,99 kosten en is al te reserveren bij NedGame.

  De digitale deluxe editie

  De digitale deluxe editie van The Last of Us Part 2 heeft net zoals de speciale editie enkele digitale items, zoals het PlayStation 4-thema en paar avatars, maar ook andere toevoegingen. Als jij deze versie online aanschaft, krijg jij ook een digitale soundtrack van de game, gecomponeerd door Gustavo Santaolalla. Daarnaast bevat de digitale deluxe editie ook een mini-artbook van de nieuwste Naughty Dog-game.

  Net zoals bij speciale editie krijg jij de ammunitie-upgrade en een handleiding voor crafting. Een prijs voor deze editie is nog niet bekendgemaakt.

  De Collector’s editie

  De Collector’s editie trekt direct jouw aandacht door het 30 centimeter grote beeldje van Ellie die rustig gitaar speelt. Daarnaast zit er ook een replica in van Ellie’s armbandje, de SteelBook-case en het 48-pagina tellende artbook van Dark Horse. Dat is nog niet alles, want de Collector’s editie bevat ook een set pins, vijf stickers en een dankbrief van Naughty Dog die in een lithografisch boekje zit.

  Net zoals in de andere edities heeft de Collector’s editie ook alle digitale content, zoals de ammunitie-upgrade, de digitale soundtrack en het PlayStation 4-thema.

  De Collector’s editie heeft twee verschillende prijskaartjes, maar let wel op dat dit één van de duurste The Last of Us Part 2 edities is. Bij Game Mania kan je hem reserveren voor 179,98 euro en bij NedGame voor 189,99.

  De Ellie editie

  De laatste editie is de Ellie editie en deze bevat nog meer extra’s. Zo zitten alle aspecten van de Collector’s editie erin, maar krijgen gamers die deze editie aanschaffen ook een levensechte replica van Ellie’s rugzak met daarop een geborduurde patch. Daarnaast zit er ook een 7”-inch blauwe vinyl plaat van de originele soundtrack, gecomponeerd door Gustavo Santaolalla, bij de Ellie editie.

  Voorlopig lijkt het erop dat de Ellie editie van The Last of Us Part 2 alleen in de Verenigde Staten verschijnt, waar hij rond de 230 dollar gaat kosten. Of deze editie ook naar Europa komt, is nog niet bekend.

  The Last of Us Part 2 edities – Welke kies jij?

  Dit zijn de verschillende The Last of Us Part 2 edities. Op welke editie is jouw oog gevallen en moet jij echt toevoegen aan jouw gamecollectie? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

  The Last of Us Part 2 verschijnt op 21 februari 2020 voor de PlayStation 4.

  The Last of Us Part 2

  Verkijgbaar vanaf 19 june 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.