The Heist voor GTA Online - Waar blijft die update?

Article
woensdag, 18 juni 2014 om 16:00
xgn google image
The Heist update voor Grand Theft Auto Online is waar vele gamers naar uit kijken, maar die blijft, op de één of andere manier, uit. Daardoor raken fans teleurgesteld en zijn benieuwd wanneer de nieuwe missies eindelijk komen.
Oorspronkelijk staat The Heist update voor de lente van 2014 gepland. Ondertussen schijnt de zon volop en is het elke dag wel rond de twintig graden. De zomer breekt aan, maar er is nog geen spoor te vinden van The Heist voor Grand Theft Auto Online.
Gisteren kwam er een hipster update uit voor de game, maar daar zat helaas niet The Heist tussen. Sommige fans beginnen hun geduld te verliezen, omdat er alleen maar updates uitkomen met nieuwe auto's en wapens. The Heist-update blijkt dus voorlopig nog niet in zicht te zijn.
Om duidelijkheid te scheppen, stelt XGN een overzicht samen met wat wij al van The Heist update weten.
6134

The Heist bevat co-op missies

De aankondiging werd al in 2013 gedaan en het beloofde een spectaculaire update te worden met veel nieuwe missies, waarbij samenwerken met je teamgenoten centraal stond. De naam verwijst naar een overval en in het verleden kende de franchise al diverse Heist-missies.
De Heist-missie voor Grand Theft Auto Online verschilt met die van zijn voorgangers. Volgens Rockstar Games staat een epische overval centraal en daarom zijn de missies grootser dan voorheen. In Grand Theft Auto V kan je al een voorproefje nemen, want daar werken de drie hoofdpersonages samen om de grootste bankoverval te plegen uit de geschiedenis van Los Santos.
Om aan de verwachtingen van fans te voldoen, moet Rockstar Games met nog betere Heist-missies komen. Het bedrijf wil daarom voor Grand Theft Auto Online co-op missies introduceren. Je bent dan meer afhankelijk van je medespelers. De focus ligt naar alle waarschijnlijk op de voorbereiding van een overval, maar verdere details uit officiële kanalen ontbreken nog.
6135

The Heist komt mogelijk deze zomer

Rockstar Games laat weten dat The Heist onderdeel uit maakt van een serie aan updates voor Grand Theft Auto Online. The Heist-update moet verschijnen, nadat het bedrijf klaar is met The High Life. Die laatste schijnt nu afgerond te zijn, aangezien gisteren een nieuwe update verscheen met als titel I'm Not a Hipster.
In april zei de Amerikaanse uitgever dat The Heist in het voorjaar van 2014 moet verschijnen. Later zou er dan meer informatie volgen, maar die blijft tot nu toe uit. We zijn nu meer dan twee maanden verder en er blijkt geen exacte releasedatum in het vooruitzicht.
Een release voor de zomer is het meest aannemelijk, aangezien bijna niemand meer een nieuwe update verwacht van The High Life. Uiteraard kan Rockstar Games nog roet in het eten gooien door andere updates uit te brengen, maar aan de andere kant zegt de uitgever niet voor niets dat de update na The High Life verschijnt.
6136

The Heist hype

Wat wel duidelijk mag zijn, is dat veel Grand Theft Auto fans uitkijken naar The Heist-update. Op het gebied van promotie doet Rockstar het uitstekend, doordat de community helemaal warm loopt voor de nieuwe missies. Toch moet de update snel verschijnen, want gamers beginnen hun geduld te verliezen.
Aangezien er net een nieuwe update aan de oppervlakte verschijnt, volgt de release van The Heist waarschijnlijk niet binnen enkele dagen. Meestal laat Rockstar een aantal weken passeren, voordat het bedrijf de volgende update publiceert. De meest aannemelijke releaseperiode is daarom rond eind juli of begin augustus. Toch blijft dit bij speculatie.
Alleen Rockstar Games kan zelf het verlossende antwoord geven. Voor nu moeten wij het helaas doen met nieuwe villahuizen, auto's en wapens.

Populair Nieuws

Laatste Reacties