WIN - The Hateful Eight tickets prijsvraag

Article
woensdag, 06 januari 2016 om 15:31
xgn google image
The Hateful Eight draait nu in de bioscopen. Dit is de nieuwste film van bekende regisseur Quentin Tarantino. Wil jij deze film graag in de bioscoop bekijken? Wij geven tickets weg! Lees snel verder hoe je mee kan doen aan deze The Hateful Eight tickets prijsvraag.
In The Hateful Eight is de gevaarlijke premiejager John 'The Hangman' Ruth op weg naar het stadje Red Rock om zijn gevangene Daisy 'The Prisoner' Domergue uit te leveren, wanneer het tweetal in aanraking komt met twee bijzondere vreemdelingen. Dit zijn namelijk Major Marquis 'The Bounty Hunter' Warren en Chris 'The Sherrif' Mannix.
Het viertal raakt vervolgens verdwaald en besluit onderdak te zoeken bij een afgelegen herberg in de bergen. Daar komen ze vast te zitten met nog vier andere mensen. Deze acht zitten met elkaar opgescheept terwijl de storm zijn hoogtepunt bereikt en het is nog maar de vraag of iedereen de storm gaat overleven..
De film is geregisseerd door Quentin Tarantino en heeft onder andere Samuel L. Jackson, Kurt Russell en Jennifer Jason Leigh in de hoofdrollen. We hebben de top 5 beste acteurs uit de cast voor je op een rijtje gezet. In de review beoordeelden wij The Hateful Eight met een 8.0.
the hateful eight tickets prijsvraag

The Hateful Eight tickets prijsvraag

In samenwerking met Entertainment One Benelux mogen wij 2x2 tickets weggeven voor The Hateful Eight. Lijkt het jou wel wat om deze film samen met een vriend of vriendin in de bioscoop te bekijken? Doe dan mee aan deze The Hateful Eight tickets prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wat is jouw favoriete Quentin Tarantino film en waarom?
Mail je antwoord, je voor- en achternaam en je XGN-gebruikersnaam naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze prijsvraag bericht.