The Gringo Cast - Ontmoet de hoofdrolspelers uit deze filmkomedie!

  Filmdistributeur The Searchers brengt keer op keer goede films naar het witte doek. Denk bijvoorbeeld aan het recent verschenen Wind River (2017). Nu is het de beurt aan The Gringo, een actievolle komedie met een hoop bekende gezichten. Daarom hebben wij The Gringo cast op een rij gezet!

  The Searchers/Amazon Studios

  4. David Oyelowo

  We beginnen onze lijst van leden uit The Gringo cast met acteur David Oyelowo. Hij zal namelijk de hoofdrol spelen in deze aankomende film.

  De acteur speelt de hoofdrol van Harold Soyinka, een hardwerkende, maar ondergewaardeerde middenmanager die te horen krijgt dat hij ontslagen zal worden. Tijdens een business trip naar Mexico besluit hij zijn eigen ontvoering in scène te zetten om zo losgeld te kunnen eisen van zijn werkgevers, maar dit plannetje loopt niet geheel vlekkeloos.

  Wat wel als vlekkeloos kan worden beschouwd is het acteerwerk van David Oyelowo. Zijn meest geprezen rollen zijn die van Martin Luther King Jr. in de film Selma (2014) en Seretse Khama in de film A United Kingdom (2017). Deze rollen tonen meer de dramatische kant van de acteur. Daarom zijn wij nieuwsgierig naar zijn komische rol in The Gringo. Weet hij het publiek ook aan het lachen te maken?

  The Searchers/Amazon Studios

  3. Amanda Seyfried

  Op de afbeelding van de vorige pagina was deze actrice al te zien samen met acteur David Oyelowo. Amanda Seyfried zal de rol van Sunny vertonen in The Gringo film en komt uiteindelijk in aanraking met het personage van David Oyelowo.

  Amanda Seyfried staat voornamelijk bekend voor films waarin ze haar zangtalent kan laten zien. Zo was Seyfried te zien in de musicalfilm Mamma Mia en ook in het vervolg, Mamma Mia Here We Go Again zal zij aanwezig zijn. Haar zangkunsten worden verder ontwikkeld in Les Misérables (2012) en haar personage in Ted 2 kreeg een mooi nummer voorgeschoteld om te zingen.

  Met haar achtergrond in zingen zou het een mogelijkheid kunnen zijn dat haar personage in The Gringo, Sunny, ook de liefde voor zang bevat. Vanaf 22 maart zal het antwoord duidelijk worden wanneer The Gringo in de bioscopen draait.

  The Searchers/Amazon Studios

  2. Joel Edgerton

  Uit The Gringo cast is ook Joel Edgerton een welbekende acteur met genoeg films op zijn naam. Zo heeft hij de hoofdrol gespeeld van Richard Loving in de film Loving (2016) en de acteur was recent te zien als zachtaardige ork Nick Jakoby in de Netflix Original film Bright. Een tweede deel van Bright is ook in de maak.

  De zachtaardige kant van Joel Edgerton wordt naar de zijlijn verplaatst, want in The Gringo zal de acteur in de schoenen stappen van Richard Rusk. Dit is een van de beruchte bazen binnen het bedrijf waar Harold (David Oyelowo) werkt. Harold probeert zijn eigen ontvoering in scène te zetten om zo losgeld te krijgen van zijn werkgevers, maar Richard en zijn partner komen erachter dat de bedrijfsverzekering meer geld zal uitkeren als Harold dood is. Een achterbaks plan!

  Joel Edgerton weet zich in alle genres thuis te voelen. Daarom zijn wij benieuwd of zijn dramatische kant of komische kant het meeste tevoorschijn zal komen in The Gringo. We wachten in spanning af.

  The Searchers/Amazon Studios

  1. Charlize Theron

  De laatste actrice waar we het over gaan hebben uit The Gringo cast is Charlize Theron. Deze sterke vrouwelijke actrice heeft een hoop actie gerelateerde rollen op haar naam staan, zoals Furiosa in Mad Max: Fury Road (2015), Cipher in Fast & Furious 8 (2017) en Lorraine Broughton in Atomic Blonde (2017).

  In The Gringo speelt Charlize Theron de rol van Elaine Markinson. Zoals eerder benoemd komt zij er samen met Richard Rusk (Joel Edgerton) achter dat de bedrijfsverzekering meer geld zal uitkeren als Harold dood is. Waarom zou je iemands leven redden als je ook een hoop geld kan ontvangen? The Gringo zal op komische wijze laten zien hoe dit verhaal zal aflopen en wie weet zal Charlize Theron ook wat actie meemaken.

  The Gringo cast op het witte doek

  Zoals je kunt zien bevat The Gringo genoeg talent om een hilarische film voor te schotelen. De cast uit de film, Charlize Theron, Joel Edgerton, Amanda Seyfried en David Oyelowo, zijn samen vanaf 22 maart op het witte doek te aanschouwen wanneer The Gringo film in de bioscopen verschijnt!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.