The Elder Scrolls Online gratis codes - Haal jouw key hier!

  The Elder Scrolls Online is dit weekend gratis te spelen op Xbox One en PC. Om de game te spelen op PC heb je een Free Play Weekend Code nodig, maar geen paniek als je deze code niet hebt. Wij geven namelijk in samenwerking met Bethesda 1000 codes weg voor het The Elder Scrolls Online gratis weekend!

  Vanaf deze donderdag 10 december kunnen spelers op de PC en Xbox One The Elder Scrolls Online gratis spelen tot maandag 14 december. Op de Xbox One is de game gemakkelijk te downloaden via de Xbox Store, maar op de PC gaat dit iets anders in zijn werk. Hiervoor moet je namelijk de volgende stappen volgen:

  • Creeër een game account op https://account.elderscrollsonline.com
  • Activeer dit account door te klikken op de link in de activerings e-mail
  • Ga naar https://account.elderscrollsonline.com en log in met je game account
  • Ga naar je accountpagina en klik hier op Redeem Code, voer hier de Free Play Weekend Code in, die je hieronder kan verkrijgen
  • Wanneer je code succesvol ingelost is, zal een downloadlink verschijnen op je accountpagina. Download de game en je bent klaar om te spelen.

  The Elder Scrolls Online gratis codes - Wees er snel bij!

  Wil je dit weekend gegarandeerd aan de slag met The Elder Scrolls Online, wees er dan snel bij. Voor deze actie geldt namelijk op = op! Claim nu je The Elder Scrolls Online gratis code door op de onderstaande knop te klikken.

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2023 Alle rechten voorbehouden.