The Elder Scrolls 6 features die moeten veranderen

  The Elder Scrolls is een franchise die door de jaren heen geliefd is geworden bij vele gamers. Dit komt door de fantastische sfeer en bijna alles wat de magische wereld met zich meebrengt. Toch zijn er een aantal dingen die heel anders moeten worden aangepakt, dus wij hebben een paar features die anders moeten in The Elder Scrolls 6 op een rij gezet.

  Een nieuwe engine

  Er bestaat nogal een debat over of er nou echt een nieuwe engine nodig is bij Bethesda, maar wij denken dat vernieuwing de game goed zal doen. Het zal Bethesda waarschijnlijk wat geld kosten aangezien het nu eenmaal geen goedkope grap is om een nieuwe engine in elkaar te zetten.

  Toch denken wij dat dit een van de features is die The Elder Scrolls 6 flink zal verbeteren, vooral na het aanzien van Fallout 76. Deze game ontving veel klachten en dat zou grotendeels kunnen komen door de verouderde engine die niet meer bij deze tijd past. Wij hopen dus dat het lange wachten op The Elder Scrolls 6 zou kunnen zijn door de bouw van een nieuwe engine.

  Minder bugs

  Deze feature zou gelijk kunnen staan aan ons eerste punt van features die moeten veranderen in The Elder Scrolls 6. De verouderde engine zou namelijk kunnen bijdragen aan de vele bugs die wij vinden in de The Elder Scrolls franchise. Ook zien we nog meer van deze bugs terug in Fallout 76.

  Als het gaat om de enorme games van The Elder Scrolls en de gigantische hoeveelheid aan content die de wereld met zich meebrengt, kunnen we niet anders dan een aantal bugs verwachten. Dit betekent alleen niet dat deze niet verschrikkelijk irritant kunnen zijn. Een aantal kunnen we mee leven, maar een groot aantal bugs kan de game flink verpesten. Daarom hopen wij dat hier hard aan wordt gewerkt voor de release van The Elder Scrolls 6.

  Minder van A naar B missies

  Begrijp ons niet verkeerd, een hoop missies in de The Elder Scrolls franchise zijn fantastisch en hebben ons hart veroverd. Maar een groot deel van de missies die op ons pad komen tijdens het spelen van de game zijn regelmatig van A naar B missies. Wij hopen dat het aantal van deze missies iets kleiner wordt en deze worden vervangen met missies die meer diepgang bevatten.

  Daar bedoelen we ook mee te zeggen dat we liever niet meer tien dezelfde plantjes verzamelen in ruil voor bijvoorbeeld belangrijke informatie. En dan hebben we het specifiek over de A Return To Your Roots quest waarin we dertig Crimson Nirnroot moeten zoeken. Dit is een plant die het meest irritante geluid ooit maakt, vandaar dat wij daar niet zo’n grote fan van zijn. Dat is duidelijk een van de features die anders zou moeten in The Elder Scrolls 6.

  Betere followers

  Honden en followers zijn hartstikke leuk en gezellig, tot je een grot in loopt en er duizend boobytraps afgaan omdat je follower niet het meest heldere lichtje is. Vandaar dat we onze lieve followers zoals Lydia en Meeko liever thuis laten als we op avontuur gaan, waardoor we alsnog alleen op pad zijn en een grote wereld kan dan redelijk eenzaam zijn.

  Misschien is het een idee dat deze followers een iq krijgen dat hoger is dan -3. Of dat we onze followers bijvoorbeeld kunnen trainen zodat je wel moeite moet doen voor een goede follower, maar er dan in ieder geval wel iets goeds aan over houdt. Dat is een van de features die zou moeten veranderen in The Elder Scrolls 6, zodat irritaties verminderen en het niveau van plezier stijgt.

  Een veranderende wereld

  De werelden die Bethesda door de jaren heen heeft gecreëerd zijn ons dierbaar geworden en je kunt bijna altijd wel iets nieuws vinden dat je nog niet eerder hebt ontdekt. Toch is het jammer dat de wereld om je heen weinig lijkt te veranderen naarmate je steeds meer uren in de game steekt. Dat is een van de features die we graag zouden willen zien veranderen in The Elder Scrolls 6.

  Het grootste punt dat wij hiermee bedoelen is de manier waarop de NPC’s op je reageren. Zelfs als ze weten dat je de Dragonborn bent of leider van The Companions zullen mensen nog steeds hetzelfde op je reageren. Wij hopen dat we iets meer diepte kunnen vinden in de personages van The Elder Scrolls 6, zodat je het gevoel hebt dat wat je doet ook daadwerkelijk nut heeft.

  The Elder Scrolls 6 features - Dit mag best veranderen

  Hoe geweldig de ervaring van een The Elder Scrolls game ook mag zijn, de ervaring kan altijd verbeterd worden. Vandaar dat wij een aantal features hebben opgeschreven die het beste anders kunnen zijn in The Elder Scrolls 6. Welke features zou jij anders willen zien? Laat het ons weten in de comments.

  Ben jij benieuwd of deze games iets voor jou zijn? Wij hebben een The Elder Scrolls IV: Oblivion review en een The Elder Scrolls V: Skyrim review geschreven.

  The Elder Scrolls V: Skyrim

  Verkijgbaar vanaf 11 november 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.