WIN - The Division Collector's Edition prijsvraag

Article
donderdag, 09 maart 2017 om 18:00
xgn google image
The Division is inmiddels één jaar uit en dat moet gevierd worden! Op dit moment is de game gratis uit te proberen op Xbox One, PS4 en PC, maar dat is niet alles: in samenwerking met Ubisoft geven wij bovendien een vette The Division Collector's Edition weg. Lees hieronder hoe je kans maakt op deze prachtige prijs!
The Division is een third-person shooter die zich afspeelt in een post-apocalyptische versie van New York, waar een virus enorm veel dood en verderf heeft gezaaid. De speler is een agent van The Division en heeft de taak om de stad weer veilig te maken en tegelijkertijd de oorzaak van het virus op te sporen. Dit gebeurt allemaal in een online open wereld, die je naar hartelust kan verkennen. Wij beoordeelden de game destijds met een mooie 8.0 in onze review en we waren voornamelijk enthousiast over de solide verhaallijn, de gebalanceerde gameplay, de geweldige graphics en de uitgebreide skills.
Inmiddels zijn we één jaar verder en dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom is op dit moment een Free Trial van The Division te spelen op Xbox One, PS4 en PC. Dit is natuurlijk het ideale moment voor nieuwe spelers om de game even uit te proberen.
the division collector's edition <a href=prijsvraag" class="img-responsive" src="https://cdn.xgn.nl/upload/201703/t/the-division-collectors-edition-prijsvraag.jpg" />

The Division Collector's Edition prijsvraag

Om het allemaal nog toffer te maken, geven we in samenwerking met Ubisoft een prachtige The Division Collector's Edition voor de Xbox One weg! Deze Sleeper Agent Collector's Edition bestaat uit een exclusieve verzamelaarsbox, met daarin de volgende content:
  • The Division game
  • Season Pass
  • Werkende metalen replica van het horloge van de agent
  • Armband van de agent
  • Artbook met conceptvorming
  • Poster
Wil jij deze toffe prijs in huis halen? Doe dan mee aan onze The Division Collector's Edition prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Waarom moet jij deze toffe prijs winnen? Overtuig ons!
Stuur je inzending naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgt de gelukkige winnaar bericht!