WIN - The Danish Girl tickets prijsvraag

Article
woensdag, 13 januari 2016 om 10:31
xgn google image
The Danish Girl draait vanaf 14 januari in de Nederlandse bioscopen. Wil jij graag naar deze film toe? Wij geven tickets weg! Lees hieronder snel hoe je mee kan doen aan deze The Danish Girl tickets prijsvraag.
The Danish Girl gaat over het bijzondere liefdesverhaal van kustenaars Einar en Gerda Wegener. Deze film speelt zich af in de jaren twintig en is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over Einar, die besloot om als vrouw door het leven te gaan. Centraal in de film staat de invloed die deze beslissing heeft gehad op het huwelijk van Einar en Gerda en op hun kunst.
De film is geregisseerd door Tom Hooper, onder andere bekend van films als Les Misérables en The King's Speech. Het script is gebaseerd op het boek The Danish Girl van David Ebershoff. De hoofdrollen worden vertolkt door Eddie Redmayne en Alicia Vikander.
the danish girl tickets prijsvraag

The Danish Girl tickets prijsvraag

In samenwerking met NBC Universal mogen wij 3x2 tickets weggeven voor deze film. Ook ontvangen de winnaars een tof notitieboekje van The Danish Girl! Wil jij graag kansmaken op deze toffe prijzen? Doe dan mee aan deze The Danish Girl tickets prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wat is jouw favoriete film gebaseerd op een waargebeurd verhaal?
Mail je antwoord, je voor- en achternaam, je postadres en je XGN-gebruikersnaam naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze prijsvraag bericht.