The Crew 2 features die we willen terugzien in het nieuwe deel

  The Crew 2 werd afgelopen maand aangekondigd. Het is het vervolg op The Crew dat in 2014 uitkwam. Deze The Crew 2 features willen wij terugzien in het vervolg.

  The Crew werd in 2014 gemixt ontvangen. Er waren veel klachten over de microtransacties in de game en dit merkten wij ook op in onze The Crew review. Wel deed de game een aantal dingen goed. Deze The Crew 2 features zouden wij dan ook graag in het vervolg willen terugzien.

  1. Een grote wereld

  De wereld in The Crew was echt groot te noemen. Om van het oosten van Amerika naar het westen te rijden kost je ongeveer 45 minuten. Bovendien waren alle grote steden in Amerika in de game vertegenwoordigd. Het leek daarom ook echt alsof je door Amerika aan het racen was.

  Zo een grote wereld zouden we ook graag terug willen zien in The Crew 2. Misschien dan in Europa in plaats van Amerika. Wat is nu leuker dan door Nederland te kunnen rijden in The Crew 2? Of racen op de verschillende circuits in Europa.

  2. Mogelijkheid om auto's te verbeteren

  Een van de andere features in The Crew was de mogelijkheid om je auto te verbeteren. Na afloop van een race kreeg je in The Crew een onderdeel om op je auto te zetten. Hoe beter je de missie voltooide, des te beter het onderdeel dat je kreeg.

  Met deze upgrades kon je de eigenschappen van je auto compleet veranderen. Zo kon je bijvoorbeeld kiezen voor meer acceleratie zodat je sneller op je topsnelheid zit of investeren in de wegligging waardoor je makkelijker de bochten doorkomt.

  Ook leuk aan het eerste deel waren de verschillende configuraties van je auto. Zo kon je jouw auto laten ombouwen tot een rallyauto of juist een racemonster voor op het circuit. De auto's voelden ook daadwerkelijk anders aan en hadden elk hun sterke en zwakke plekken.

  3. Online co-op

  De volgende van de The Crew 2 features die wij zouden willen terugzien is de online co-op. In The Crew kon je het volledige verhaal in co-op met vier spelers te voltooien. Zo kun je elkaar helpen en ook nog eens een gezellige tijd hebben in de wereld van The Crew. Daarom vinden we dat deze feature zeker moet terugkeren in The Crew 2.

  Verder kun je jezelf bij een factie voegen en met die factie missies voltooien. Dit kunnen races zijn of andere evenementen. De factie die aan het eind van een seizoen de meeste punten heeft gescoord, wint een geldbedrag. Deze feature vergroot het speelplezier in The Crew enorm.

  4. The Summit

  De wekelijkse en maandelijkse Summit was ook een van de beste The Crew features. In The Summit waren er opdrachten waarvoor je je moest zien te kwalificeren. Elke week maakte je kans op exclusieve beloningen. Deze uitdaging was daarom ook echt de moeite waard om een poging te wagen.

  Doordat The Summit zorgde voor spannende momenten en mooie beloningen, hopen we de feature weer terug te zien in het vervolg. Misschien zouden de opdrachten iets meer variatie kunnen gebruiken om The Summit ook na een tijd alsnog vernieuwend aan te laten voelen.

  5. Spelen als politie

  In The Crew werd met de Calling All Units update de mogelijkheid om als politie te spelen toegevoegd. Helaas hebben veel spelers deze modus nooit geprobeerd, omdat Calling All Units maar liefst 25 euro kostte. Ondanks dat was het spelen als agent erg vermakelijk zoals te lezen valt in onze review.

  Het is te hopen dat deze feature standaard in The Crew 2 verwerkt zit en niet weer een dure uitbreiding is. In dat geval heeft The Crew 2 weer een vermakelijke modus bij die voor afwisseling op het hoofdverhaal zorgt en andere gameplay heeft.

  The Crew 2 moet ergens in het komende jaar uitkomen. Waarschijnlijk zien we op de E3 2017 meer van de game.

  The Crew 2

  Verkijgbaar vanaf 29 june 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.