Tech gadgets voor hem - de sinterklaascadeaus van 2018

Article
zaterdag, 03 november 2018 om 11:02
tech gadgets voor hem de sinterklaascadeaus van 2018 140697
December staat bijna voor de deur en een origineel cadeau uitzoeken voor een man kan heel lastig zijn. Om elk jaar aan te geven dat ze stinken door een nieuw luchtje te geven wordt op gegeven moment gemeen. Daarom hebben wij een aantal leuke cadeaus met de tech gadgets voor hem op een rijtje gezet!

Houten wekker/draadloze oplader

Een van de meest gehate dingen in een huis is toch wel de wekker. Maar een wekker die ook nog eens draadloos telefoons oplaadt (voor telefoons die ook over deze mogelijkheid beschikken) neemt deze haat misschien wel weg. Het display van deze gadget kan op twee verschillende manieren worden ingesteld. Je kunt voor een wisselende of constante weergaven van tijd en temperatuur kiezen. De wekker valt met zijn mogelijkheden onder de tech gadgets voor hem.
De wekker/draadloze oplader werkt op AAA-batterijen (niet meegeleverd) of een meegeleverde netstroomadapter. Het draadloos opladen werkt alleen als de wekker/draadloze oplader aangesloten is op de netstroomadapter. Logisch ook, want anders zou je elke dag nieuwe batterijen moeten kopen. Deze gadget is een leuk cadeau voor hem en hij kost maar 41,89 euro bij bol.com.
140698

Balkon BBQ

De meeste mannen zijn fan van barbecueën, maar niet iedereen heeft een grote tuin en de ruimte om dit te doen. Daarvoor heeft Ditverzinjeniet.nl de Balkon BBQ, het perfecte cadeau voor een vlees liefhebbende man met een balkon. De barbeque set bestaat uit een bak voor houtskool, een ophangsysteem, en een rooster.
Dit is letterlijk barbecueën op hoog niveau, vooral als je op de achtste verdieping woont. Je hoeft de barbeque alleen maar op te hangen aan de balustrade van je balkon en dan kan het feest beginnen. Als het in de winter te koud is voor de barbecue, kun je hem ook gebruiken als plantenbak. We houden van multifunctionele tech gadgets! Je kunt de gezelligheid in huis halen voor 39,95 euro.
140699

Bierbrouw Pakket - The Brewing Dutchman

Dit cadeau is een mooie aanvulling op de Balkon BBQ die we net noemden. Met dit cadeau kan je ontvanger zijn eigen bier brouwen. Als je twee cadeaus wil geven is de combinatie van de Balkon BBQ en het Bierbrouw Pakket ideaal! Bij het Bierbrouw Pakket The Brewing Dutchman zijn alle ingrediënten voor het eigen biertje aanwezig.
In het pakket zitten gist, hop, een luchtsluis, een glazen kan, een thermometer, een rekkenstok, ontsmettingsmiddel, een stekker, gerst en een vinyl buis. In de handleiding staat het brouwproces eenvoudig uitgelegd, dus voor een creatieve middag met een gezellig einde is dit een aanrader als cadeau. Je kunt dit pretpakket van Megagadgets.nl kopen voor slechts 37,95 euro. Het pakket is uiteraard voor mensen van 18 jaar en ouder.
140701

Star Wars Lichtzwaarden Eetstokjes

Je kunt nu sushi eten en je innerlijke nerd naar boven laten komen. Deze eetstokjes lijken namelijk op de lichtzwaarden van Star Wars. Bij het bestellen heb je keuze uit de lichtzwaarden van Luke Skywalker (blauw, 25 cm), Yoda (groen, 23 cm) en Darth Vader (rood, 24 cm).
Deze stokjes kunnen ook erg handig zijn als je sushi in het donker wil eten, mocht de ontvanger van dit cadeau ooit in zo’n situatie terecht komen. Let er wel op dat de eetstokjes niet in de magnetron, oven, vaatwasser of in heet water terecht mogen komen. Deze lichtgevende eetstokjes zijn bij Radbag.nl verkrijgbaar voor 19,95 euro.
140704 1

Poop Emoji oplader voor smartphones

“Shit” is iets wat veel mensen zullen roepen als hun telefoon leeg is. Deze oplader brengt deze opmerking opnieuw tot leven, gewoon omdat een dosis slappe humor op zijn tijd niet verkeerd is. Deze draadloze oplader kan naast het opladen ook een lach op het gezicht van de ontvanger toveren. Dat is het mooiste aan de tech gadgets cadeaus, toch?
De Poop Emoji oplader is bruikbaar voor alle smartphones en kan bijna alle telefoonbatterijen volledig opladen. Het LED-lampje van de oplader kleurt rood wanneer de oplader wordt opgeladen en het lampje gaat uit wanneer hij volledig opgeladen is. Het LED-lampje kleurt blauw wanneer hij een apparaat oplaadt. Vergeten is geen probleem, want deze slimme en grappige oplader gaat automatisch uit zodat je telefoon niet onnodig teveel wordt opgeladen. Deze grappige oplader valt onder de echte tech gadgets voor hem en is verkrijgbaar bij Radbag.nl voor 34,95 euro.

Tech gadgets voor hem

Hopelijk heb je in het artikel wat inspiratie op kunnen doen voor een leuk cadeau. Het blijft ieder jaar weer lastig om met een origineel en leuk cadeau aan te komen. Mocht je ook nog zoeken naar een cadeau voor haar, hebben wij daar ook een artikel over geschreven. Dit waren de tech gadgets voor hem. Mocht je hier niks uit kunnen halen, hebben wij ook nog een lijst met 10 toffe gadgets onder de €50,-.