5 toffe Switch Indie game releases van deze maand

Article
maandag, 15 januari 2018 om 11:11
xgn google image
Indie games kunnen vaak verrassend en toch zeer interessant uit de hoek komen. Deze maand alleen al kun je aan de slag met 5 toffe Switch Indie Games! Op andere consoles waren ze erg succesvol, dus zeker de moeite waard ze eens te checken!

Super Meat Boy

Als je wel van een uitdaging kunt genieten, dan is Super Meat Boy zeker een aanrader. Terwijl je met je balgehakt door verschillende levels heen rent, zal er van alles fout gaan. Deze indie heb je zeker niet zomaar uitgespeeld!

Super Meat Boy is een Switch indie game die een hoop van je behendigheid vraagt. Zo doorloop je verschillende levels waarbij je vaak geen seconde stil kunt staan, of je bent al dood. Het leukste aan Super Meat Boy is toch wel dat het spel vaak onmogelijk moeilijk lijkt, maar je het toch niet kunt laten om nog een keer het level te proberen. Immers zijn de levels lekker kort en verlies je maar weinig progressie als de spaghettisaus alle kanten op spat.
Super Meat Boy is 11 januari verschenen als Nintendo Switch indie game.
124412

The Escapist 2

Ook deze ontsnappingsgame hoort tot de toffe Switch indie games die deze maand verschijnen! Het gaat hier ondertussen al om het tweede deel uit de serie. Het eerste deel was erg tof en ook het tweede deel is eerder al goed ontvangen. Zo wist de game een 7,5 te scoren in onze review van de Playstation 4-versie.
In The Escapist 2 speel je als een gevangene die maar één doel voor ogen heeft: zo snel mogelijk uit de gevangenis ontsnappen. Terwijl agenten de wacht houden en er van alles van je wordt verwacht aan taken, plichten en diensten, smeed je in het geheim verschillende plannetjes om die retro-gevangenis achter je te kunnen laten.
The Escapist 2 is 11 januari in de eShop verschenen!
124413

Furi

Furi is ook zo een indie game die al een flinke fanbase heeft weten op te bouwen. Eerder werd de game onder andere op Steam uitgebracht. Hier regende het positieve recensies, 93% van de 2.021 reviews is positief.
In Furi heb je te maken met een hoop actie. Je slaat je een weg langs vijanden, of doorloopt een helse kogelregen. Heel het spel lang vecht je samen met The Rider en The Stranger tegen een flinke hoeveelheid bazen. Het gros van het spel bestaat uit boss fights die je zeker zullen uitdagen, terwijl je een kleurrijk sci-fi-universum verkent.
De Switch indie game Furi is 11 januari in de eShop verschenen!
124414

World To The West

Mogelijk ben je wel bekend met de indiegame Teslagrad. Deze indie game was zo succesvol dat er wereldwijd meer dan 1.6 miljoen exemplaren aan de man werden gebracht. World To The West bouwt verder op dit succes. Deze alleenstaande opvolger neemt je mee naar een interessante nieuwe game die eerder ook al op onder andere Steam, de Playstation 4 en de Nintendo Wii U verscheen.
Ga op avontuur in World To The West! Samen met Knaus the Scrappy Survivor, Miss Teri the Mindbender en Lord Clonington ga je op een avontuur om zo een groot geheimte ontrafelen. De game speelt zich af in het universum van Teslagrad. De game kent dan ook verschillende verwijzingen naar deze game.
World to The West verschijnt 18 januari.
124415

Rocket League Collectors Edition

Wat krijg je als je voetbal en raceauto's met elkaar combineert? Dan krijg je een spel waar je als gekken achter een bal aan racet om de bal per direct weer weg te schieten. Uhm, we bedoelen natuurlijk Rocket League.
Rocket League verscheen eerder ook al op Nintendo Switch. Wil je daarentegen toch meer uit het spel halen, dan kun je deze maand ook aan de slag met een toffe collectors edition. Wanneer je deze editie aanschaft dan krijg je er een heleboel extra dingen bij die de normale variant van Rocket League niet direct heeft.
  • Rocket League Full Game
  • Supersonic Fury DLC Pack
  • Revenge of the Battle-Cars DLC Pack
  • Chaos Run DLC Pack
  • Aftershock DLC Car
  • Marauder DLC Car
  • Esper DLC Car
  • Masamune DLC Car
  • Customization Items inspired by DC Comics’ The Flash
  • Limited Art Print by Psyonix Concept Artist, Jay Zhang
De collectors edition verschijnt 25 januari.
Wil je nog meer gamen? We hebben ook een special over de beste Co-Op Games op de Switch en een special waarin we laten zien wat nu eigenlijk de beste Switch games van vorig jaar waren.

Populair Nieuws

Laatste Reacties