Alle Super Smash Bros Ultimate Characters vrijspelen - Zo doe je het!

  Super Smash Bros Ultimate telt ontzettend veel oude en nieuwe characters. In het begin heb je alleen nog maar een paar vechters tot je beschikking, dus je wil zo snel mogelijk aan de slag met al die nieuwe vechtersbazen. In deze special zetten we alle manieren om ze te unlocken in de game!

  Classic Mode

  Naast alle nieuwe toevoegingen in Super Smash Bros Ultimate, keert de vertrouwde Classic Mode ook terug naar de game. In een nieuw jasje! Dit keer hebben alle characters in Super Smash Bros Ultimate een eigen versie van Classic Mode. Als Ryu vecht je één op één tegen andere vechters in een Stamina Battle, terwijl je als Pac-Man het in chronologische volgorde opneemt tegen de oudste personages in de game.

  Naast dat Classic Mode een leuke en unieke uitdaging is, kan je het perfect gebruiken om personages vrij te spelen. Wanneer je Classic Mode uitspeelt met een bepaald personage, zal je een nieuw personage vrijspelen; je kan vervolgens met dat nieuwe personage weer Classic Mode uitspelen om de volgende te krijgen of weer met het originele personage. Dit klinkt vaag, dus laten we het even voor je visualiseren:

  • Mario: Sonic, Bayonetta, Little Mac, Ike, Luigi, Roy, Dr. Mario, Olimar
  • Donkey Kong: Bowser, Pokémon Trainer, Rosalina & Luma, King Dedede, Sheik, Greninja, Diddy Kong, Duck Hunt Duo
  • Link: King K. Rool, Ice Climbers, Simon, Meta Knight, Snake, Young Link, Richter, Toon Link
  • Samus: Inkling, Wii Fit Trainer, Pit, Incineroar, Dark Samus, Cloud, Wario, Dark Pit
  • Yoshi: Lucario, Marth, Ryu, Ganondorf, Lucina, Ridley, Chrom, Ken
  • Kirby: Ness, Jigglypuff, Pac-Man, Zelda, Robin, Corrin, Lucas, Palutena
  • Fox: Captain Falcon, Zero Suit Samus, Peach, Falco, Daisy, Bowser Jr. Wolf, Mewtwo
  • Pikachu: Villager, Shulk, R.O.B., Mega Man, Isabelle, Mr. Game & Watch, Pichu

  Speel elke rij personages de volgorde waarop ze hier geschreven staan en je speelt ze ook in die volgorde vrij. Voltooi Classic Mode met Mario en je speelt Sonic vrij. Haal Classic Mode hierna met Sonic en je krijgt Bayonetta. Als je een character al vrijgespeeld hebt dan sla je hem of haar over en ga je naar de volgende vechter. Met een beetje geduld heb je op deze manier alle Super Smash Bros Ultimate characters snel vrijgespeeld.

  Smash (Versus Mode)

  Een andere manier om nieuwe characters vrij te spelen in Super Smash Bros Ultimate is door gewoon Versus Mode te spelen. In vorige games moest je nog specifieke doelen halen zoals een aantal K.O.’s of speeltijd, maar in Ultimate is dat niet het geval. Je speelt elke 10 minuten een nieuw personage vrij in een vooraf bepaalde volgorde. De volgorde is als volgt:

  1. Ness
  2. Zelda
  3. Bowser
  4. Pit
  5. Inkling
  6. Villager
  7. Marth
  8. Young Link
  9. Wii Fit Trainer
  10. Ice Climbers
  11. Captain Falcon
  12. Peach
  13. Ryu
  14. Ike
  15. Jigglypuff
  16. King K. Rool
  17. Sonic
  18. Simon
  19. Zero Suit Samus
  20. Little Mac
  21. Isabelle
  22. Shulk
  23. Lucina
  24. Wario
  25. Ridley
  26. Pokemon Trainer
  27. Lucario
  28. Daisy
  29. Roy
  30. King Dedede
  31. R.O.B.
  32. Falco
  33. Luigi
  34. Pichu.
  35. Richter
  36. Lucas
  37. Diddy Kong
  38. Meta Knight
  39. Snake
  40. Ganondorf
  41. Corrin
  42. Mega Man
  43. Bayonetta
  44. Toon Link
  45. Rosalina & Luma
  46. Incineroar
  47. Sheik
  48. Olimar
  49. Pac-Man
  50. Dark Samus
  51. Wolf
  52. Mr. Game & Watch
  53. Robin
  54. Dark Pit
  55. Cloud
  56. Duck Hunt
  57. Ken
  58. Greninja
  59. Chrom
  60. Mewtwo
  61. Bowser Jr
  62. Dr. Mario
  63. Palutena

  Een nieuwe uitdager komt om de tien minuten, maar je kan het proces ook sneller laten gaan door de game af te sluiten nadat je net een nieuw personage vrijgespeeld hebt. Als je de game daarna weer opstart en snel een Match met 1 Stock speelt krijg je daarna meteen weer een nieuwe vechter. Handig!

  World of Light

  World of Light is de nieuwe singleplayer modus in Super Smash Bros. Ultimate. De slechterik Galeem heeft met een leger van Master Hands alle vechters uit het Smash Bros universum veranderd in trofeeën en door middel van Spirits ze veranderd in duistere klonen. Kirby is de enig overgebleven vechter die alle kameraden moet bevrijden uit de duistere greep van Galeem.

  Allemaal leuk en aardig, maar wat heb je hier als speler aan? Door het spelen van World of Light speel je alle characters in Super Smash Bros Ultimate vrij, al zal dit niet de allersnelste manier zijn. De vechters zijn over de gehele map verspreid en worden alleen vrijgespeeld als je ze verslaat in een gevecht.

  Super Smash Bros Ultimate Characters - Welke is jouw favoriet?

  Met meer dan 70 verschillende personages heeft Smash Bros Ultimate de grootste selectie personages ooit in een Smash game. Met zoveel keuze zit er vast wel een personage tussen die je favoriet is. Wij zijn benieuwd met wie je het liefst vecht, dus laat het gerust weten in de comments!

  Super Smash Bros Ultimate is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch. Lees in onze Super Smash Bros Ultimate review onze mening over de game!

  Super Smash Bros. Ultimate

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.