Summoners War tips & tricks - Op naar victorie!

Article
maandag, 19 maart 2018 om 11:05
xgn google image
De mobiele RPG-game Summoners War: Sky Arena is ontzettend populair. Het spel heeft al meer dan 80 miljoen geregistreerde gebruikers. Wij willen onze lezers altijd extra helpen en daarom hebben wij hier wat Summoners War tips & tricks op een rijtje gezet! Zo ben je net iets sneller op je pad naar de overwinning.

Zorg voor een healer, want die zorgt voor jou!

In Summoners War: Sky Arena ben jij een Summoner in een fictionele fantasiewereld. Deze wereld wordt ook bewoond door veel monsters, monsters die jij en de andere Summoners controleren. Samen met deze monsters vecht jij tegen de andere Summoners om de beste te worden. Vecht voor controle en macht en verzamel en train de best mogelijke monsters die je kunt hebben!
Wanneer je begint aan je avontuur in Summoners War krijg je al de beschikking over monsters. Deze starter monsters zijn zeker geen slappe wezentjes en kunnen gedurende je gehele avontuur van pas komen. Het is belangrijk dat je ervoor zorgt dat je de een healer in je team neemt. Deze kan erg belangrijk worden tijdens jouw reis!
De Water Howl Lulu is een goede keus hiervoor, zeker aan het begin van de game. Als je veel tijd steekt in healers zoals Lulu en haar statistieken omhoog werkt is het handig om deze voorop te zetten tijdens moeilijke gevechten. Omdat ze veel levens heeft en een healer is heb je net dat beetje meer kans.
127927

Gebruik je kostbare tijd op de juiste manier

Ontwikkelaar Com2uS heeft de spelers van Summoners War de kans gegeven om hun gevechten wat extra snelheid gegeven. Tijdens gevechten kun je linksonder in het scherm de snelheid van de gevechten twee of drie keer hoger zetten. Ook heb je de mogelijkheid om hele gevechten automatisch te laten afspelen. Lekker achterover leunen terwijl je monsters het vuile werk opknappen!
Als speler moet je wel zorgvuldig uitkiezen welke gevechten je automatisch laat afspelen. Tijdens deze manier van spelen worden er namelijk geen helende spreuken ingezet. In lastige gevechten is dat wel iets wat zeker nodig is, voor deze gevechten is het dus handig om wèl zelfstandig te spelen.
127928

Dagelijkse activiteiten zijn erg belangrijk

In Summoners War heb je dagelijkse taken die je kan voltooien voor verschillende beloningen. Voor het volbrengen van deze missies ontvang je bijvoorbeeld mana, kristallen, energie, experience en Arena Invitations. Heel belangrijk voor een snelle voortgang dus! De dagelijkse missies variëren van simpelweg één keer per dag inloggen tot drie keer met een vriend vechten.
Voltooi ze allemaal voor het eind van de dag, want dan herstarten de dagelijkse missies. Naast deze dagelijkse missies zijn er ook andere dingen die je iedere dag kan doen om ervoor te zorgen dat je progressie blijft boeken. Door ook iedere dag tegen je Rivals in de Arena te strijden, dungeons te voltooien en simpelweg actief te zijn kom je al een heel eind. Het aantal kristallen dat je bezit zal dan blijven groeien en je team pikt ook de nodige ervaring op.
127929

Test je krachten en win groots in de Arena

De Arena is een belangrijke plek voor jou als speler. Gedurende de dag kun je Arena Invitations verdienen, waarmee je dus gebruik kan maken van de Arena. Hier kun je andere spelers of de Rivals uit het spel uitdagen voor een gevecht, waar hoge beloningen op het spel staan. Door deze gevechten te winnen kom je daarnaast hoger in de wekelijkse ranglijsten, waarmee je ook nog kans maakt op mooie beloningen.
Er is dus veel te winnen in de Arena, maar simpelweg deelnemen is ook belangrijk. Als je niet wint verzamel je ook nog Glory Points, en met deze punten kun je verschillende bruikbare items kopen in de Glory Shop. Hier kun je scrolls kopen en met deze scrolls kun je monsters tot leven wekken.
In de shop kun ook nog onder andere een Devilmon kopen. Deze Devilmon is wekelijks te koop en hiermee kun je het skill level van één van je monsters verhogen.
127949

Ken de monster types en gebruik ze in je voordeel

Ieder monster heeft zijn of haar sterke en zwakke kanten. Er zijn vijf verschillende type monsters: Vuur, Water, Wind, Donker en Licht. Elk type heeft een element waar het weinig schade tegen aanricht en een element waar het sterk tegen is. Alleen de Licht en Donker type monsters hebben geen element waar ze weinig schade tegenover aanrichten, aangezien deze types sterk tegen elkaar zijn.
Water is sterk tegenover Vuur, Vuur is sterk tegenover Wind en Wind heeft weer een voordeel tegenover Water. Als je dit weet kun je dit dus in je voordeel gebruiken. Monsters die strijden tegen een type waar ze in het voordeel tegen zijn hebben namelijk meer kans op het landen van een Crushing Blow of een Critical Hit, en deze brengen een stuk meer schade aan!
Om toch een kans te maken tegen monsters die qua type in het voordeel zijn is het gebruiken van Runes erg belangrijk. Runes zijn speciale stenen die je vast kunt klampen aan je monsters om ze een boost te geven in hun statistieken. Ieder monster kan een maximaal aantal van zes Runes vasthouden.
127950

Wees geduldig

Misschien wel de belangrijkste tip die gegeven kan worden: wees geduldig. Summoners War: Sky Arena is een grote en ambiteuze mobiele game waar je veel tijd in moet steken. Het zal echt wel even duren voordat je bij de grote spelers hoort. Geef jezelf dus de tijd om je doelen te halen.
Uiteindelijk gaat het om de reis en de progressie die je boekt in het spel, dus als je Summoners War echt leuk vind is de tijd die je erin steekt het zeker waard. Daarnaast is er genoeg in het spel te doen om het leuk te houden. Vechten tegen Rivals, vrienden of onbekende in de Arena, grinden voor onder andere Mana en Runes, het voltooien van Dungeons en nog veel meer; je tijd is altijd wel ergens in het spel te besteden. Als je door blijft gaan ga jij zeker jouw doelen in het spel behalen!

Summoners War tips & tricks voor de mobiele gamer

Met deze tips kun jij net dat beetje sneller je doelen in Summoners War bereiken en wat meer plezier beleven aan de game. Het pad naar victorie is nog lang, maar de grote successen komen dichterbij!

Populair Nieuws