Stranger Things 3 cast op een rijtje - Wie waren de helden van Hawkings ook al weer?

  De dag der dagen is aangebroken, want je hoeft eindelijk niet meer te wachten. Stranger Things 3 is hier en dat betekent dat we terug kunnen naar Hawkings. Het is alleen wel even geleden en dus zetten we de Stranger Things 3 cast voor je op een rijtje, zodat jij precies weet waar het verhaal ophield.

  Netflix

  Let op: dit artikel bevat geen spoilers voor Stranger Things 3, slechts een schets op basis van informatie die eerder is vrijgegeven.

  We zetten de cast alleen wel iets anders op een rijtje dan hoe je gewend bent. In plaats van dat we ieder personage stuk voor stuk behandelen, verdelen we de Stranger Things 3 cast in groepen. Op basis van de trailers kan de Stranger Things 3 cast namelijk best simpel opgedeeld worden, dus laten we maar snel beginnen!

  Mike, Lucas & Will (AKA de Pubers)

  Als eerste zijn daar drie van de vier originele groep kinderen. Waar in het eerste seizoen Will vermist raakte, is het dit keer Dustin die niet bij de groep te vinden is. Hij heeft zijn handen vol aan iets anders, maar daarover later meer. Voor nu blijven we bij de drie musketiers. Die hebben namelijk hun eigen problemen.

  Will heeft namelijk moeite met het feit dat de andere jongens aan lopen te pappen met de meiden. Hij wil dat alles was zoals vroeger, toen ze nog lekker met z’n vieren Dungeons & Dragons speelden. Feit is natuurlijk wel dat iedereen een stukje ouder is en langzaam maar zeker volwassen wordt. Ook Will moet zich dat realiseren, maar of dat hem lukt is nog maar de vraag.

  Netflix

  Dustin, Steve & Robin (AKA het Dream Team)

  Over volwassen worden gesproken, dat is precies wat Steve Harrington moet doen in het derde seizoen. Nu school voorbij is, is het tijd dat hij aan het werk gaat en dit doet hij in de het grote, nieuwe winkelcentrum Starcourt. Hij werkt bij een ijssalon samen met nieuw personage Robin, een ietwat curieuze dame.

  Steve lijkt zich kapot te vervelen in de trailer tot we Dustin zien. De sterke band die het tweetal in seizoen 2 ontwikkelde lijkt door te zetten in het derde seizoen en dat zal vast en zeker voor veel leuke scènes zorgen. Hoe Robin precies in het plaatje past, is nog onduidelijk, maar dat ze een rol zal spelen is overduidelijk. We hopen alleen niet dat ze de dynamiek tussen Steve en Dustin verbreekt, want we willen dat het heldhaftige duo één van de beste onderdelen van de Stranger Things 3 cast wordt. Iets wat in seizoen 2 een grote kracht bleek.

  Netflix

  Eleven & Max (AKA de ontdekkingsreizigers)

  Nu we de jonge jongens allemaal hebben gehad, blijven alleen de jonge dames Eleven (echte naam Jane) en Max (echte naam Maxine) over. De dames lijken in Stranger Things 3 in ieder geval een stuk beter met elkaar overweg te kunnen dan in seizoen 2. In het tweede seizoen was El al jaloers nadat ze Mike en Max een keer samen zag. Toen gooide ze Max gelijk van haar skateboard met haar telekinetische krachten.

  Dat is deze keer wel anders. In de trailer van het seizoen zien we namelijk hoe Max en Eleven samen dansen en een fotoshoot maken in zo’n ouderwets hokje. In die tijd was dat nog heel gewoon natuurlijk, want het derde seizoen speelt zich af in 1985, een jaar na de gebeurtenissen van seizoen 2.

  Netflix

  Nancy & Jonathan (AKA de detectives)

  In dat jaar is er veel gebeurd, want ook Nancy en Jonathan zijn afgestudeerd. In ieder geval zo lijkt het op basis van de eerste beelden. In de trailer zien we het dynamische duo niet heel veel, maar van wat we wel zien lijkt het erop dat de twee nog steeds samen zijn. Dat niet alleen, ze lijken een stuk volwassener in hun nette outfits.

  De twee zitten in een kantoorpand in de eerste trailer op iets wat lijkt op een sollicitatiegesprek. Het zou best kunnen dat de twee net als Steve besluiten om niet door te studeren maar gewoon een baan zoeken. Voor Jonathan lijkt het pad redelijk uitgestippeld aangezien hij van fotograferen houdt, maar wat Nancy precies gaat doen is nog wat onduidelijk. Misschien iets van detective aangezien ze dat in seizoen 2 zo goed deed samen met Jonathan?

  Netflix

  Hopper & Joyce (AKA de ouders)

  Als Nancy het echt gemunt heeft op detectivewerk kan ze goed in de leer bij sheriff Hopper. Hij is nog steeds die oude, vertrouwde agent die in voorgaande seizoenen een flinke speurneus bleek te hebben. Dit kwam overigens wel mede door Joyce en het ziet er dan ook naar uit dat de twee weer op avontuur gaan dit seizoen.

  Wat dit keer onderzocht gaat worden is alleen nog wel de vraag. Misschien wel de mysterieuze figuren in speciale pakken die we in de trailer geëlektrocuteerd zien worden. Het zou niet de eerste keer zijn dat de twee een overheidsinstantie blootleggen om hun kwade plannen te dwarsbomen.

  Netflix

  Billy & The Mind Flayer (AKA de schurken)

  Over kwade plannen gesproken, het einde van Stranger Things 2 leek onheil te spelen voor iedereen die dacht dat de Upside Down gesloten was. The Mind Flayer keek namelijk vanuit zijn domein uit over het Snow Ball nadat Eleven de poort naar de Upside Down gesloten had. Helaas lijkt het niet voor lang, want de trailer van seizoen 3 laat zien dat de slijmerige schurk terug is om wraak te nemen.

  Hij lijkt een nieuwe host te vinden in Maxine’s grote broer Billy. Je weet wel, die gast die in seizoen 2 Steve in elkaar timmerde met zijn vuisten en de kinderen bijna aanreedt. Hij lijkt geïnfecteerd te worden door het kwaadaardige monster, maar hoe de Mind Flayer is ontsnapt moet nog blijken.

  De Stranger Things 3 cast is er klaar voor!

  Je gaat het allemaal zien in het nieuwe seizoen nu dat je opgefrist bent over de Stranger Things 3 cast. Het nieuwe seizoen staat nu online, dus kijken maar! Seizoen 3 heeft acht gloednieuwe afleveringen voor je in petto. Natuurlijk is de Stranger Things 3 cast nog stukken groter, maar we kunnen niet alle verrassingen weggeven natuurlijk.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.