Foto: Netflix

De laatste keer dat Netflix iets los heeft gelaten over Stranger Things 3 was in januari, wanneer de releasedatum van het derde seizoen bekend werd gemaakt. In deze nieuwe trailer lijken de jonge helden uit de serie een stuk minder kinderlijk te zijn en ziet het ernaar uit dat de pubertijd het over zal gaan nemen.

Wanneer komt Stranger Things 3 uit?

In januari werd bekendgemaakt dat het derde seizoen vanaf 4 juli 2019 op Netflix te bekijken is. Deze releasedatum werd vrijgegeven met een poster en een korte teaser. Uit deze korte teaser werd nog vrij weinig duidelijk gemaakt over de nieuwe serie, aangezien het grootste gedeelte van deze teaser bestaat uit ruis en vreemde codes.

Dat Stranger Things 3 uitkomt in de zomer komt compleet overeen met de sfeer van het begin van de nieuwste trailer. Het begin van de trailer geeft namelijk een zomerse en zelfs wat kalme sfeer aan. Fans worden met de trailer direct verbonden met de vreemde capriolen van de vreemde vriendengroep.

Wat kunnen we verwachten van Stranger Things 3 aan de hand van de trailer?

De trailer geeft een prachtig inzicht over wat Stranger Things 3 ons te bieden heeft. Door het eerste gedeelte van de trailer wordt gelijk duidelijk dat we wederom een flinke dosis humor kunnen verwachten. Het tweede gedeelte laat zien dat er ook wat drama tussendoor komt, mede omdat de kinderen nu pubers zijn. Als laatste moeten we ook zeker weer spanning en angst verwachten in het derde seizoen, want ook dat hoort bij de serie.

Eerder werden er al meer details bekendgemaakt over het derde seizoen, hier is wat je tot nu toe allemaal kunt verwachten van de serie:

  • Humor
  • Drama
  • Spanning
  • Steve en Dustin als duo
  • Relatie tussen Mike en Eleven
  • Relatie tussen Lucas en Max
  • Arme Will wordt eindelijk een beetje met rust gelaten

Gaten Matarazzo in Stranger Things 3

Is deze serie iets voor jou?

Stranger Things 3 komt uit op 4 juli 2019 en is te zien op Netflix. De serie is een mix van thriller, sci-fi, fantasy en drama. Benieuwd of deze serie het waard is om een kijkje naar te nemen? Dit kun je lezen in onze Stranger Things 2 review. Verder is er meer informatie te vinden over het derde seizoen in ons artikel over de feiten van Stranger Things 3.