De 10 beste Super Bowl trailers van 2019 op een rijtje

Article
maandag, 04 februari 2019 om 14:29
de 10 beste super bowl trailers van 2019 op een rij 146173 1
De Super Bowl is in Amerika een van de grootste sportwedstrijden van het jaar, een gevuld stadion, shows van de grootste artiesten en de twee beste NFL-teams die het tegen elkaar opnemen. Tijdens Super Bowl worden er ook altijd veel trailers getoond van de grootste, aankomende films en series. Dit zijn de 10 beste Super Bowl trailers van 2019.
Dit jaar was het aan Maroon 5 om op te treden tijdens de pauze van de 53e Super Bowl, artiesten als Bruno Mars, Lady Gaga, Coldplay en Madonna gingen de band voor. De Super Bowl is een van de meest bekeken evenementen in Amerika, dit keer barstte de strijd los tussen New England Patriots en Los Angeles Rams. Ook is de Super Bowl door haar vele kijkers de ideale plek om advertenties van grote bedrijven te laten zien, dat gebeurt dan ook. Deze special gaat het om trailers voor films en series.

10. Hobbs and Shaw

We beginnen de lijst met de trailer voor Fast & Furious spin-off Hobbs and Shaw. Het dynamische duo Dwayne ‘The Rock’ Johnson en Jason Statham wist in voorgaande Fast & Furious films de harten van de fans te veroveren. Het duo was zelfs zo populair dat een spin-off over beide kale mannen in de maak was. De officiële Hobbs and Shaw trailer werd al eerder gepubliceerd, maar werd nu tijdens de Super Bowl wederom vertoond.
Fast & Furious: Hobbs & Shaw gaat over politieofficier Luke Hobbs en crimineel Deckard Shaw. Hobbs wordt gespeeld door Dwayne Johnson, Shaw door Jason Statham. De film neemt je mee naar de locaties Los Angeles, London, Somoa en Chernobyl. De trailer laat al aardig wat gestunt en actie zien, wat we van Fast & Furious gewend zijn. De slechterik in Hobbs and Shaw wordt gespeeld door Idris Elba. De film komt uit op 1 augustus 2019.
146174

9. The Handmaid’s Tale

Op nummer negen in deze lijst met de beste Super Bowl trailers staat The Handmaid’s Tale. Het derde seizoen van deze omstreden serie komt er volgens de teaser al snel aan. De eerste twee seizoenen werden erg goed ontvangen, het derde seizoen belooft even goed te worden. De eerste twee seizoenen zijn op Videoland te bekijken.
The Handmaid’s Tale gaat over overleven, het koste wat het kost voortplanten. De vrouwen die nog vruchtbaar zijn op de wereld moeten volgens de kerk de mensheid dienen door kinderen te baren voor andere koppels. De serie volgt Offred, een vruchtbare vrouw die gevangen wordt om kinderen te baren voor anderen. Uiteraard gaat ze zich verzetten tegen alle dwang.
146175

8. Captain Marvel

Tijdens de Super Bowl mag Marvel natuurlijk niet ontbreken. Vorig jaar liet Marvel de Avengers: Infinity War trailer zien, dit jaar pakt de filmstudio uit met Captain Marvel en Avengers: Endgame. Over Avengers: Endgame lees je straks meer! Brie Larson straalde wederom in deze korte Captain Marvel trailer en vloog door de ruimte alsof het niets is.
In de trailer zien we Captain Marvel in haar traditionele stripverhaal-outfit met gemak wat ruimteschepen uit de lucht knallen. Daarnaast zien we haar samen met Nick Fury op missie. Het is nog even de vraag of Captain Marvel in de nieuwe Avengers film zit, maar die kans is zeker aanwezig. Captain Marvel is op 8 maart 2019 te zien in de bioscoop.
146176 1

7. Our Planet

Op nummer zeven in deze lijst met de beste Super Bowl trailers staat de korte trailer van Netflix sie Our Planet. Our Planet is een natuurserie, een soort documentaire, en neemt je mee naar ’s werelds meest zeldzame natuurgebieden. De serie schijnt licht op de manier van leven van vele verschillende diersoorten. De serie wordt geproduceerd door Alastair Fothergill die hiervoor al aan natuurseries als Planet Earth werkte.
In de trailer zie je gebieden als de noordpool, de regenwouden in Azië en de uitgestrekte vlaktes en woestijnen in Afrika. De titel, Our Planet, zet de toon van de serie neer, namelijk dat mens en dier één zijn. In de trialer staat dan ook: “We are all on one team.” Our Planet is vanaf april 5 2019 te zien op Netflix.
146177

6. Wonder Park

Op nummer zes in deze special met de beste Super Bowl trailers van 2019 staat animatiefilm Wonder Park. Wonder Park is een Spaans-Amerikaanse animatiefilm van Paramount Animation en Nickelodeon. De film gaat over een jong meisje genaamd June, ze heeft een erg brede fantasie en verzint daardoor het dierenpark Wonderland. Het park zit vol met fantasierijke dierenattracties en pratende dieren.
Als June’s moeder doodgaat, verliest June al haar fantasie en verbeeldingen totdat ze het echte Wonderland in het bos ontdekt. Samen met verschillende dieren moet June Wonderland beschermen van kwaadaardige Chimpanzombies en het park terug tot leven brengen. De animatiefilm komt uit op 15 maart 2019. Bekijk onze special met de beste animatiefilms van 2019 om naar uit te kijken als je van animatiefilms houdt!
146178

5. The Twilight Zone

De teaser van The Twilight Zone zorgde op de Super Bowl voor verwarring, want die kwam onverwacht. Het leek in eerste instantie dat je live beelden zag van de Super Bowl, maar het bleek al snel een teaser van The Twilight Zone te zijn. De serie is gebaseerd op de originele serie uit 1959. De serie wordt geregisseerd door Jordan Peele en is vanaf 1 april te zien op CBS. Nee, dat is geen grap.
In The Twilight Zone gaat het om de vage scheidingslijn tussen realiteit en verbeelding. Welke dimensie is echt en welke niet? Misschien kun je deze serie vergelijken met Black Mirror waarin je ook twee keer moet nadenken over de echtheid van iets. Bekijk de teaser nogmaals hierboven.

4. Alita: Battle Angel

Op nummer vier in deze lijst met beste Super Bowl trailers van 2019 staat Alita: Battle Angel. Deze film beschikt al over een aantal van drie officiële trailers, een kleine teaser werd getoond tijdens de Super Bowl. De film gaat over een opnieuw tot leven gebrachte cyborg, half-mens en half-robot, Alita. Ze kan zich als ze wakker wordt niks meer herinneren van wie ze was en hoe de wereld in elkaar zit.
Als Alita zich meer gaat verdiepen in haar verleden komt ze erachter dat er mensen zijn die haar liever dood willen zien. Alita is namelijk een goede vechter en beschikt over eeuwenoude, geavanceerde technologie waarvan ze dat van te voren nog niet wist. Alita: Battle Angel is een prachtige motion capture productie, geregisseerd door Robert Rodriquez. Wil je meer weten over deze film? Lees dan onze special met 10 redenen om naar Alita: Battle Angel uit te kijken.
146180

3. Us

Us is de tweede serie afkomstig van Jordan Peele in deze lijst met beste Super Bowl trailers van 2019. Us is een horror/thrillerserie en volgt de Wilson familie die het dagelijkse leven wil ontsnappen en daarom een strandhuis koopt om daar een paar weken te verblijven. Het gezin komt er op een nacht achter dat ze niet alleen zijn. Vier ongewenste personen verschijnen opeens in hun strandhuis.
Wat het aparte van Us is, is dat die vier mysterieuze personen exact lijken op de leden van het gezin. Het lijken wel exacte kopieën die hetzelfde praten en handelen als de gezinsleden zelf. De cast bestaat voor een deel uit dezelfde castleden als uit Black Panther. Winston Duke speelt de vader van het gezin en Lupita Nyong’o speelt de moeder. Yahya Abdul-Mateen II, Black Manta in Aquaman, heeft ook een rol in horrorserie Us.
146181

2. Avengers: Endgame

Op nummer twee staat de teaser van Avengers: Endgame, de eerste officiële trailer verscheen al eerder dit jaar, maar deze teaser werd vertoond tijdens de Super Bowl. In de trailer zien we onder andere de terugkeer van personages Ant-Man en Hawkeye. Daarnaast krijgen we indruk van de aangerichte schade na de gebeurtenissen in Avengers: Infinity War.
In de korte Avengers: Endgame trailer horen we wederom Captain America praten over wat er nu moet gebeuren en wat er gebeurd is. De resterende Avengers lopen door een hal op en Avengers hoofdkwartier in New York. Wil je meer weten over deze teaser? Lees dan ons artikel over de Avengers: Endgame teaser.
146182

1. Toy Story 4

Op nummer één in dit artikel met de beste Super Bowl trailers van 2019 staat Toy Story 4. Het vierde deel van de populaire Disneyfranchise gaat door op Toy Story 3 en gaat over nieuw personage Forky. Buzz Lightyear en Woody nemen Forky namelijk mee op avontuur om hem te laten zien hoe leuk het leven als speelgoed kan zijn. Daarnaast zien we een nieuwe versie van Bo peep in de trailer.
In de korte teaser zien we hoe Buzz Lightyear met een tie-wrap vastgebonden in een circuskraam hangt. De twee nieuwe personages, Ducky en Bunny, zijn ook te zien in de trailer en vormen nu al een komisch duo. Bekijk de trailer hierboven! Toy Story komt uit op 21 juni 2019.

De 10 beste Super Bowl trailers van 2019 op een rij

Dat zijn de 10 beste Supe Bowl trailers op een rijtje! Welke van deze trailers vond jij het beste en naar welke van de genoemde films en series kijk jij het meeste uit? Laat het ons weten in de comments.

Populair Nieuws