Stem nu op de XGN Game Awards 2011

Article
zaterdag, 03 december 2011 om 19:00
xgn google image
Het is december, het einde van het jaar nadert snel. Maar niet voordat we terug hebben geblikt op 2011 en de allerbeste games van afgelopen jaar hebben verkozen in de XGN Game Awards!
Sinds 2009 houden we bij XGN elk jaar de Game Awards. Het eerste jaar ging Uncharted 2: Among Thieves er met de felbegeerde prijs vandoor en vorig jaar won Assassin's Creed Brotherhood. Ook dit jaar is de concurrentie weer groot, dus het zal tot het laatste moment spannend blijven wie er wint.
Je kunt vanaf vandaag op jouw favoriete game stemmen op de speciale Game Awards-pagina. De eerste ronde is nu namelijk van start gegaan. In de categorieën Actie/Avontuur, Shooter, Racing, Strategie, Innovatief, Sports, RPG en Multiplayer zoeken wij de beste games. Na de eerste stemronde blijven er in elke categorie twee titels over. Vanaf 6 december kunnen jullie dan weer stemmen en wordt de winnaar van elke categorie bepaald.
Al die winnaars zullen doorgaan en maken kans Game van het Jaar te worden. Vanaf 9 december kun je daarop stemmen in verschillende rondes, tot er op 23 december één grote winnaar overblijft.
In vergelijking met de afgelopen jaren hebben we het stemmen iets aangepast. Naast dat er meer rondes zijn, kun je nu namelijk ook een tegenstem uitbrengen. Als je echt niet wilt dat een bepaalde game wint, dan kun je tegen die titel stemmen, waardoor die game minder kans maakt (en jouw favoriete game des te meer!).
Natuurlijk stemmen jullie niet voor niets, want ook dit jaar geven we weer tal van prijzen weg. Denk aan pakketten met games, toffe goodies en nog veel meer. Binnenkort zullen de prijzen onder de aandacht gebracht worden, maar nu kun je je alvast inschrijven om kans te maken. Onderaan de Game Awards-pagina kun je jouw naam en adresgegevens achterlaten en als je dan iets wint, krijg je dat in januari in huis.
Waar wacht je dus nog op? Ga snel naar onze Game Awards-pagina en stem jouw favoriete games naar de top!

Populair Nieuws