Stem nu op de vierde ronde van de XGN Game Awards 2012

Article
maandag, 10 december 2012 om 13:00
xgn google image
Het blijft spannend tijdens onze XGN Game Awards van 2012. Wederom zijn er vier titels afgevallen die helaas geen kans meer maken Game van het Jaar te worden. Maar vier anderen zijn door en daar kunnen jullie nu op stemmen.
De XGN Game Awards 2012 zijn nog altijd in volle gang. Vanaf vandaag is er weer een nieuwe ronde van start. We nemen afscheid van Need for Speed Most Wanted, Tekken Tag Tournament 2, FIFA 13 en Mass Effect 3. Zij haalden niet genoeg stemmen binnen om verder te gaan.
De games die nog wel kansmaken zijn Hitman: Absolution, Halo 4, The Walking Dead en World of Tanks 8.0. Deze vier titels strijden verder en hebben jullie hulp hard nodig. Stemmen kan vanaf nu op onze speciale Game Awards-pagina.
Vergeet ook niet een tegenstem uit te brengen. Hiermee kun je één titel naar beneden stemmen, waarmee die minder kans maakt Game van het Jaar te worden, en jouw favoriet natuurlijk minder.
En mocht je het nog niet gedaan hebben, laat dan onder aan de pagina je adresgegevens achter. Alleen dan maak je kans op de vele prijzen die we dit jaar weer weggeven!

Populair Nieuws