STEM NU op de derde ronde van de XGN Game Awards

Article
donderdag, 12 december 2013 om 14:00
xgn google image
De eerste twee rondes van de XGN Game Awards 2013 zijn voorbij. De afgelopen dagen hebben jullie opnieuw je stem uitgebracht en beslist welke game de beste is in zijn categorie. Acht games zijn er dus nog over die allen al één titel in de zak hebben, en nu nog op zoek zijn naar die geweldige laatste titel; zich game van het jaar kunnen noemen!
Vanaf nu kunnen jullie dus stemmen op jullie favoriete game all-round game. Vanuit elke categorie is er één game verkozen om door te gaan naar deze derde ronde. De games die nu nog in het rijtje staan zijn Grand Theft Auto V, Bioshock Infinite, The Legend of Zelda: The Wind Waker HD, Need for Speed: Rivals, Far Cry 3: Blood Dragon, DmC: Devil May Cry, FIFA 14 en Battlefield 4. Het lot van deze games ligt opnieuw in jullie handen, aangezien jullie bepalen wie er met de titel XGN Game van het Jaar 2013 naar huis gaat!
Stemmen kan wederom op onze speciale XGN Game Awards 2013 pagina. Dit kun je doen tot 15 december, aangezien 16 december de volgende ronde begint. Daarin zullen de vier populairste games strijden om de uiteindelijke hoofdprijs.
In deze derde ronde stem je op één titel die jouw favoriet is, en stem je één game tegen, een spel waarvan jij denkt dat het niet verdient de beste game van 2013 genoemd te worden. Strategisch stemmen kan lonen, dus denk goed na over je keuze!
Als je nog niet je naam en adresgegevens hebt achtergelaten op de pagina, vergeet dat dan zeker niet te doen! Wanneer je dit doet, kun je namelijk kans maken op hele toffe prijzen. Je hoeft niet elke keer opnieuw je naam en adres in te voeren, maar om zeker te zijn dat je meedingt naar alle games en goodies kan het zeker geen kwaad om het toch te doen!

Populair Nieuws