Nintendo eShop update: Level-5-aanbiedingen

Article
donderdag, 12 december 2013 om 13:00
xgn google image
Heb jij toch niet van Sinterklaas gekregen wat je echt wilde? Misschien kan een toffe nieuwe download of een prijsverlaging je blij maken. Dit is wat je op Wii U en 3DS kunt vinden deze week.

3DS

Wederom een 3D SEGA-titel, want dat houden we inmiddels al een aantal weken vol en dat gaat vrolijk verder. 3D Ecco the Dolphin (€4,49) is een dolfijnenspel dat jaren geleden uitkwam op de Mega Drive. Het was destijds een leuk spel, dus wie weet hoe hij op 3DS anno 2013 nog is. Een andere SEGA-oldie is 3D Galaxy Force II (€4,99), waarin je erop los kunt schieten in een on-rails setting.
Ben je van de meer bekende namen, dan is er Donkey Kong 3 (€4,99) onder het kopje Virtual Console te vinden. Het is de derde Donkey Kong-game en als je niet kunt wachten tot Tropical Freeze eindelijk op Wii U verschijnt, dan is dit een fijn zoethoudertje. Er zijn weinig hele interessante titels beschikbaar als 3DS retaildownload, namelijk: Adventure Time: Explore the Dungeon Because I DON’T KNOW! (€34,99), Cocoto Alien Brick Breaker (€19,99) en Girl’s Fashion Shoot (€29,99).
Geen zin om veel geld uit te geven, dan is Nano Assault EX als gratis demo beschikbaar, evenals AeternoBlade. Nano Assault Ex is voorgoed in prijs verlaagd van €14,99 naar €9,99. Harvest Moon: The Tale of Two Towns is tot 9 januari €19,99 in plaats van €29,99. Verder een hele rits aan Level-5-aanbiedingen die tot 2 januari allemaal €4,99 kosten in plaats van €7,99: Attack of the Friday Monsters! A Tokyo Tale, BUGS vs TANKS!, Crimson Shroud, Liberation Maiden en The Starship Damrey. Ook Snow Moto Racing 3D is in de sale, want deze kost tot 9 januari €5,99 in plaats van €7,99.

Wii U

Two Tribes heeft de game RUSH (€1,99) naar Wii U gebracht, wat meteen het laatste deel is van de Two Tribes Classics trilogie. Verder iets leuks voor Wii Fit U-spelers, want er komt een gratis applicatie genaamd Wii Fit U Quick Check. Hierin kun je, ook als je niet de volledige versie van Wii Fit U hebt, je Fit Meter-data overzetten. Erg handig. Ook is het mogelijk om de lichaamstest te doen of je statistieken te bekijken zonder daarvoor het Wii Fit U-schijfje nodig te hebben.
Het wordt echter nog interessanter als we kijken naar de Vitual Console, want daarin is The Legend of Zelda: A Link to the Past (€7,99) vandaag verschenen. In deze Zelda-klassieker vecht Link in een strijd tussen de donkere wereld en de vrolijke wereld van Hyrule, een gevecht die je op een andere manier herbeleeft in 3DS-titel The Legend of Zelda: A Link Between Worlds.
Zijn er retailgames waarvan jij liever een download hebt, dan kun je ook daarvoor terecht in de eShop deze week. Wii Party U (€44,99) brengt je toffe mini-games voor als de familie tijdens de kerstdagen over de vloer komt. Je kunt ook gaan voor de game met de superlange titel Adventure Time: Explore the Dungeon Because I DON’T KNOW! (€44,99). Let wel: het is een dungeon crawler die niet al te goed schijnt te zijn, wat je kunt lezen in onze recensie. Hoe dan ook, genoeg keuzes deze week, dus veel plezier met downloaden!

Populair Nieuws