Stem: De 10 beste Donkey Kong-games!

Article
woensdag, 05 februari 2014 om 18:15
xgn google image
Vanaf 21 februari ligt Donkey Kong Country: Tropical Freeze voor de Wii U in de winkels. Het is al weer 33 jaar geleden dat Donkey Kong voor het eerst naar Nintendo kwam. In die 33 jaar zijn er een hele hoop titels verschenen met de driftige aap in de hoofdrol. Welke Donkey Kong-game is volgens jou de allerbeste?
De originele Donkey Kong-game voor de arcade was een van Nintendo's allereerste grote successen. Daarnaast was het de eerste game waar Mario in voorkomt, die toen nog schuilging onder de naam Jumpman. In de jaren die erop volgden, bleef Donkey Kong een succes en breidde de franchise zich uit met series als Donkey Kong Country en Mario vs. Donkey Kong.
Al met al heeft dit voor een hele waslijst games gezorgd. Hieronder vind je ze stuk voor stuk, van spellen voor de arcade tot aan de 3DS. Welke Donkey Kong game roept bij jou de meeste nostalgie op en verdient daarom een plekje in de lijst? Of misschien vind je wel een van de nieuwste Donkey Kong-games de allerbeste. Breng snel je stem uit!
Zijn we jouw favoriete Donkey Kong-game vergeten? Laat dat dan snel hieronder weten en dan voegen we hem toe aan de lijst. Stemmen kan tot 11 februari 12:00 uur. De uitslag wordt de volgende dag bekendgemaakt.

Populair Nieuws