Uitslag - WIN Stellar Data Recovery voor iOS

Article
dinsdag, 23 december 2014 om 16:41
xgn google image
Ben jij bang om je iPhone-data kwijt te raken? En heb jij vorige week meegedaan aan de Stellar Data Recovery-prijsvraag? En ben jij dan ook nog eens benieuwd of je gewonnen hebt? Lees dan snel verder, want de prijzen zijn gevallen!
In samenwerking met Stellar Data Recovery mogen we namelijk vijf keer een licentie van het programma voor iOS weggeven. De winnaars zijn nu bekend!

Stellar Data Recovery voor iOS

Met deze nieuwe software kunnen gebruikers data veilig en makkelijk terughalen via de telefoon of via een iTunes back-upbestand. Onder deze data vallen items zoals contactpersonen, agenda-items, belgeschiedenis, berichten, herinneringen, Safari bookmarks en notities. ‘Stellar Data Recovery voor iOS’ is geschikt voor de iPhone 4, 4s, 5, 5c en 5s. Daarnaast is de software ook geschikt voor gebruik met Windows 7, 8 en Vista.
Voor meer informatie kun je terecht op de website van Stellar.
De <a href=uitslag van de Stellar Data Recovery-prijsvraag is binnen!" class="img-responsive" src="https://cdn.xgn.nl/upload/201412/stellar-data-recovery-voor-ios.jpg" />

Winnaars Stellar Data Recovery-prijsvraag

De volgende vijf personen mogen zich vanaf nu de trotse eigenaar noemen van de Stellar Data Recovery voor iOS.
Van harte gefeliciteerd! Jullie ontvangen zo snel mogelijk een bericht waarna de prijs jullie kant op komt. Veel plezier ermee!

Populair Nieuws