Prijsvraag - WIN Stellar Data Recovery voor iOS

  Ben jij bang dat je al je data op je iPhone kwijtraakt? En ben je nog banger dat je het dan niet meer terug kunt zetten? Dan hebben we iets speciaals voor jou! Met Stellar Data Recovery kun jij namelijk snel, gemakkelijk en bovenal veilig jouw persoonlijke data terug zetten op je telefoon! En we geven het programma gratis weg!

  In samenwerking met Stellar Data Recovery mogen we namelijk vijf keer een licentie van het programma voor iOS weggeven. Het programma kost normaal bijna 65 euro, maar nu maak jij gratis en voor niks (nouja, je moet onderstaande vraag nog wel even beantwoorden) kans op één van de licentiecodes.

  Stellar Data Recovery voor iOS

  Met deze nieuwe software kunnen gebruikers data veilig en makkelijk terughalen via de telefoon of via een iTunes back-upbestand. Onder deze data vallen items zoals contactpersonen, agenda-items, belgeschiedenis, berichten, herinneringen, Safari bookmarks en notities. ‘Stellar Data Recovery voor iOS’ is geschikt voor de iPhone 4, 4s, 5, 5c en 5s. Daarnaast is de software ook geschikt voor gebruik met Windows 7, 8 en Vista.

  Voor meer informatie kun je terecht op de website van Stellar.

  Win Stellar Data Recovery voor iOS met deze prijsvraag!

  Hoe win ik?

  Winnen is heel simpel: Je moet antwoord geven op de volgende vraag:

  • 'Welke data op jouw telefoon is absoluut onmisbaar waarvoor je Stellar Data Recovery nou echt nodig hebt?'

  Stuur je antwoord op naar prijsvraag@xgn.nl en vergeet vooral je gebruikersnaam niet mee te sturen. Volgende week maken we de vijf winnaars bekend. Succes ermee!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.