Stel hier je vragen voor de Q&A Tuesday en win Garden Warfare 2!

Article
maandag, 07 maart 2016 om 12:28
xgn google image
Het is alweer bijna tijd voor een nieuwe Q&A Tuesday! Zit jij met brandende vragen waar je graag antwoord op wil? Stel deze dan aan de redactie van XGN via een reactie onder dit artikel, op YouTube of via e-mail. En wie weet wordt jouw vraag tijdens de uitzending beantwoord!
Tijdens de wekelijkse Q&A Tuesday geeft de redactie van XGN antwoord op vragen van de community. Deze vragen mogen over van alles gaan: van de nieuwste game of film releases, tot de tofste gadgets. Stel dus je vragen door een reactie achter te laten op dit artikel, en wie weet krijg je morgen tijdens de uitzending antwoord!

Win Plants vs Zombies Garden Warfare 2

Deze keer hebben we nog een extra reden om een vraag te stellen. Wie de meest originele vraag instuurt krijgt van ons Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 opgestuurd!
Wil je meer weten over de Dark Souls 3 eindbazen of heb je vragen over de open beta van Uncharted 4? Geen vraag is te gek. Stel ons dus vooral al je vragen!
Vergeet morgen niet de nieuwe aflevering van de Q&A Tuesday te kijken. Heb je de aflevering van vorige week gemist, dan kun je deze hier nog eens terugkijken.

Populair Nieuws