Stel hier je vragen voor de Q&A Tuesday!

Article
maandag, 17 februari 2014 om 15:00
xgn google image
Elke week beantwoorden we jullie brandende vragen in de Q&A Tuesday. Morgen zitten we weer klaar om ze door te nemen, dus stuur nu je vragen in!
Dinsdag is de dag van de Q&A Tuesday op XGN. Deze week is het alweer tijd voor de 94ste aflevering (nog maar zes weekjes slapen voor de 100ste) van onze show! Maar deze kan natuurlijk niet zonder jullie gemaakt worden! Heb jij een vraag voor onze redactie? Stuur deze dan nu nog in en wij nemen ze morgen mee.
Wil je weten wat wij vinden van al die HD-remakes die tegenwoordig uit de grond schieten? Of hoe Ralph zich voelde na zijn allereerste doodsbedreiging? Misschien vraag je je af hoe het zit met de opheffing van de Pirate Bay-blokkade, of wat wij van South Park: The Stick of Truth? Vraag het en wij gaan voor jou het antwoord opzoeken of onze ongezouten mening verkondigen!
Je kunt je vragen tot dindagochtend nog insturen. Dan zorgen wij ervoor dat we ze allemaal beantwoorden! En vergeet daarna niet de nieuwe Q&A Tuesday te kijken, elke dinsdag om 18:00 op XGN.