Stel hier je vragen voor de Q&A Tuesday!

Article
maandag, 14 maart 2016 om 10:10
xgn google image
Het is alweer bijna tijd voor een nieuwe Q&A Tuesday! Zit jij met brandende vragen waar je graag antwoord op wil? Stel deze dan aan de redactie van XGN via een reactie onderaan dit artikel. Wie weet wordt jouw vraag tijdens de uitzending beantwoord!
Tijdens de wekelijkse Q&A Tuesday geeft de redactie van XGN antwoord op vragen van de community. Deze vragen mogen over van alles gaan: van de nieuwste game of film releases, tot de tofste gadgets. Stel dus je vragen door een reactie achter te laten op dit artikel, en wie weet krijg je morgen tijdens de uitzending antwoord!

Q&A Tuesday!

Benieuwd naar de Pokémon fighter Pokkén Tournament of het laatste nieuws over Dark Souls 3? Lig je wakker met brandende vragen over het aankomende Apple Event of de Gears of War 4 beta die in het voorjaar uit zal komen? Stel al je vragen en wij zullen ze beantwoorden!
Vergeet morgenmiddag niet de nieuwe aflevering van de Q&A Tuesday te kijken. Heb je de aflevering van vorige week gemist, dan kun je deze hier nog eens terugkijken.