Stel hier je vragen voor de Q&A Tuesday!

  Het is alweer bijna dinsdag en dat betekent dat er weer een nieuwe Q&A Tuesday aankomt. Als jij met een prangende vraag zit die waar je een antwoord op wilt, dan is nu weer je kans! Stel je vragen via een reactie onder dit artikel. Wie weet komt je vraag dan wel in de uitzending!

  Tijdens de wekelijkse Q&A Tuesday beantwoordt de XGN redactie alle vragen op het gebied van games, films en tech. Als je dus een vraag hebt waarvan je vindt dat wij deze moeten beantwoorden, kun je deze nu stellen. Stel nu je vraag en wie weet krijg je morgen in de uitzending antwoord!

  Q&A Tuesday!

  Wat een ongelofelijke week hebben we achter de rug. Niet alleen werd de nieuwe Call of Duty uit de doeken gedaan, maar ook Battleborn is uitgekomen en het volgende deel van Battlefield is bekendgemaakt. Maar een Q&A Tuesday zou een Q&A Tuesday niet zijn als jullie niet al jullie brandende vragen op ons los konden laten.

  Dus, heb je vragen over de Call of Duty Modern Warfare remaster of wat wij van de setting van Infinite Warfare vinden, stel ze dan gerust! Maar je kan natuurlijk ook andere hersenspinsels loslaten, zodat wij ons licht erover kunnen schijnen. Kijk dinsdag in ieder geval naar de nieuwe Q&A of kijk die van vorige week terug!

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.