WIN - We Bare Bears goodies prijsvraag

Article
maandag, 23 mei 2016 om 9:00
xgn google image
Vandaag verschijnt het nieuwe seizoen van We Bare Bears op Cartoon Network. Daarom geven wij toffe goodie pakketten weg! Lees hieronder hoe je mee kan doen aan deze We Bare Bears goodies prijsvraag.
De serie We Bare Bears gaat over de hilarische berenbroers Grizz, Panda en Ijsbeer, die samen de meest gekke avonturen beleven. Ze proberen op geheel eigen wijze bevriend te raken met mensen en ze willen populair worden op internet. De drie broers hebben een hechte band met elkaar, die zich vooral uit wanneer ze rondlopen: dit doen ze namelijk op elkaar gestapeld, als een soort berentoren.
Het nieuwe seizoen van We Bare Bears is vanaf 23 mei te zien op Cartoon Network. Iedere schooldag zijn nieuwe afleveringen te bekijken.
we bare bears goodies prijsvraag

We Bare Bears goodies prijsvraag

Wij mogen 3x een tof We Bare Bears prijzenpakket weggeven! Zo'n pakket bevat de volgende goodies:
  • Hoodie (Grizz)
  • Keycord
  • USB-stick
  • Pet
Zie jij het wel zitten om dit pakket in ontvangst te nemen? Doe dan mee aan onze We Bare Bears goodies prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wat voor soort beer vind jij het tofst, en waarom?
Stuur je antwoord op naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoorden op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winaars van deze prijsvraag bericht!