Starbucks in Game of Thrones Season 8 Episode 4 - De leukste reacties

  In de nieuwste aflevering van Game of Thrones is er een grote blunder gemaakt. In één bepaalde scène, waar we Jon Snow en Daenerys zien, zien we ook een koffiebeker. De laatste keer dat wij checkte was er nog geen Starbucks in Winterfell. Lees hier de leukste reacties op de Starbucks-beker in Game of Thrones Season 8 Episode 4.

  HBO

  De nieuwste aflevering van het laatste seizoen van Game of Thrones is vanaf afgelopen maandag te zien bij Ziggo. Fans zaten voor de buis gekluisterd, terwijl zij genieten van 78 minuten lang Game of Thrones spektakel. Wat veel fans al gelijk merkten is dat er iets niet helemaal goed was met een bepaalde scène.

  Hier zien we namelijk een Starbucks-beker vol in beeld. Nu hoef je niet aan jezelf te gaan twijfelen of er toen al een Starbucks was, want de producent heeft al zijn excuses aangeboden voor deze slordige fout. Zo’n blunder is natuurlijk wel goed voor veel grappige reacties. Lees hier een aantal van deze antwoorden op de nieuwste aflevering van Game of Thrones.

  Broed je eigen draak

  Gebruiker @mitchvanabkoude op Twitter steekt letterlijk de ‘draak’ met de nieuwste aflevering van Game of Thrones. Met een aantal mooie vergelijkingen en een passend plaatje van de Albert Heijn gaat hij helemaal los op Game of Thrones Season 8 Episode 4. Natuurlijk komt de ‘skinny soy latte’ van Daenerys ook even aan bod.

  HBO

  Een enkeltje naar Westeros

  Dat veel fans wel eens een kijkje willen nemen in Westeros is geen geheim. Alleen jammer dat er geen tickets te boeken zijn naar dit onvergeeflijke land (Geloof ons maar, we hebben het gecheckt). Nu zijn een aantal gebruikers op Twitter helemaal los gegaan na het incident met de koffiebeker. Zij hebben namelijk een vliegtuig gemonteerd in een scène waar we de draken van Daenerys zien vliegen. Als je zou moeten kiezen tussen een vlucht in een vliegtuig of op de rug van een gigantische vuurspuwende draak, wat zou je dan kiezen?

  HBO

  Een hevige ruzie tussen Sansa en Daenerys

  Het is geen geheim dat Sansa Stark een hekel heeft aan Daenerys. Als blikken konden doden was Dany al drie keer verbrand door haar eigen draken. Misschien heeft Sansa wel de koffiemok in het shot geplaatst bij Daenerys, zodat zij alle schuld op zich kreeg. Wie weet, aangezien we op onderstaande foto Sansa zien met een soortgelijke koffiebeker.

  HBO

  Doe maar een Stark latte

  Dat er een Starbucks-beker in Game of Thrones Season 8 Episode 4 zit weten we nu wel, maar stel je eens voor dat er daadwerkelijk een koffieketen te vinden is in Winterfell. Wat voor drankjes zouden zij hebben? een Ghost frappucino, Koffie met extra hard geBRANde bonen en een Arya soy latte. Hoe zou zo’n Winterfell Starbuck eruit zien? Twitter gebruiker @LaurenACampbell heeft wel een idee.

  HBO

  It’s Daenerys with ae

  Starbucks-medewerkers staan er vaak om bekend dat zij namen totaal verbasteren. Soms krijg je een koffie voor ene Boyo, terwijl jijzelf gewoon Hendrik heet. Hoe verbaasd zouden deze medewerkers opkijken als Daenerys even langskomt met haar volledige naam en titels? Waarschijnlijk is één beker niet groot genoeg, of zou het er een beetje als hieronder uitzien?

  HBO

  And the Iron Throne goes to…

  Al vanaf het begin van Game of Thrones wordt er gespeculeerd over wie er uiteindelijk op de Iron Throne komt te zitten. Op het moment zit Cersei hoog en droog te wachten totdat het leger van Daenerys afgeslacht is. Maar wat nou als die koffiebeker helemaal niet ongepland was. Wat nou als deze juist slimmer en sterker is dan ieder ander bij elkaar. Een Starbucks-drankje op de Iron Throne, waarschijnlijk word je overspoeld met hete cappuccino als je Dracarys in de buurt van hem zegt.

  HBO

  Winterfell hipsters

  Hoe cool is het om met je gloednieuwe MacBook in de Starbucks te zitten om iedereen te laten zien dat je geld hebt. Waarschijnlijk denken ze er ook zo over in Game of Thrones Seaso 8 Episode 4, maar dan wie het grootste of meest glimmende zwaard heeft. Hiernaast zullen ze ook genieten van een lekker warm drankje op die winterse dagen. De Starbucks-beker is gewoon daar neergezet door de eerste echte hipster!

  HBO

  Starbucks laat van zich horen

  De Starbucks-beker in Game of Thrones Season 8 Episode 4 zorgde voor veel hilarische reacties. Hoe kan de keten waar het in eerste instantie over gaat dan ook ontbreken? De hilarische reactie van Starbucks is vaak geretweet en geliked. Een goede PR-stunt voor het bedrijf? Of een begin van een lijn Westeros-drankjes?

  Starbucks in Game of Thrones - Drakenkoffie iemand?

  Dit zijn een aantal van de leukste reacties op Game of Thrones Season 8 Episode 4. Wisten jullie trouwens dat er een koffie bestaat, gemaakt van uitwerpselen? Dat is ook nog eens de duurste koffie ooit! Misschien een kans voor Game of Thrones om koffie te maken van drakenpoep. Wie weet smaakt het wel heerlijk.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.