FIFA 20 ratings - Wie worden er aankomend jaar de beste voetballers?

  De zomerstop in het voetbal staat om de hoek en we kunnen langzamerhand gaan vooruitblikken op de FIFA 20 ratings. Wij denken niet dat iedereen uit de top 10 van vorig jaar het gaat redden in de top 10 van dit jaar. Hieronder lees je onze voorspelling van welke spelers de beste worden.

  Jon Candy

  10. Sergio Agüero - 90

  Sergio Agüero is goud waard voor Manchester City. De Argentijn presteert al jaren op een uitzonderlijk hoog niveau in de Premier League en ook dit jaar bewijst de spits zijn waarde. Inmiddels heeft hij al 20 goals in het netje liggen en stevent hij af op nog een landstitel met zijn club.

  Vorig jaar kreeg Agüero een beoordeling van 89 algemeen, waarmee hij net buiten de boot viel in de top 10. Wij denken dat hij dit jaar een puntje erbij krijgt en zich daarmee van een plekje verzekert in de top 10 FIFA 20 ratings.

  9. Jan Oblak - 90

  De enige keeper in de top 10 FIFA 20 ratings: Jan Oblak. De sluitpost van Atletico Madrid is bezig aan een aardig seizoen en miste vorig jaar op een haar na de top 10. De Sloveen hield dit jaar in de Spaanse competitie al 20 keer zijn doel schoon en krijgt gemiddeld 0.7 doelpunten tegen per wedstrijd. Ongelooflijk goede statistieken.

  Vorig jaar kreeg Oblak ook een beoordeling van 90 algemeen, maar waren het David de Gea, Manuel Neuer en Thibaut Courtois die net iets beter waren volgens EA. Nu deze drie keepers dit jaar een vrij matig seizoen beleven met aardig wat fouten, is de kans groot dat Jan Oblak de beste keeper in FIFA 20 wordt.

  soccer.ru

  8. Sergio Ramos - 90

  Real Madrid ondergaat dit jaar één van de minste seizoenen in tijden. De Koninklijke wisten drie jaar achter elkaar de Champions League te winnen, maar moet het dit seizoen doen met 0 prijzen. Aan één man is dit in ieder geval niet te wijten: Sergio Ramos

  Vorig jaar kreeg Sergio Ramos een beoordeling van 91 algemeen. Dit jaar krijgt hij, denken wij, een puntje minder. Toch zal de Spaanse verdediger met een beoordeling van 90 in FIFA 20 de beste verdediger zijn om in je team te hebben.

  Kevin Walsh

  7. Mohamed Salah - 90

  Ondanks dat Mohamed Salah dit jaar een minder opvallend seizoen draaide, verdient de Egyptenaar erkenning voor zijn spel. De buitenspeler heeft op dit moment 22 doelpunten gemaakt in de Premier League en scoort er dus lustig op los vanaf de rechterflank.

  Na het super seizoen vorig jaar kreeg Mohamed Salah een beoordeling van 88 algemeen. Dit jaar krijgt hij er volgens ons twee puntjes bij, wat hem in de top 10 FIFA 20 ratings brengt. Met zijn korte dribbel en rap voetenwerk zal hij het menig verdediger lastig maken.

  Кирилл Венедиктов

  6. Kylian Mbappé - 91

  De pas 20-jarige Kylian Mbappé heeft nog een hele carrière in het voetbal voor zich, maar is op deze leeftijd nu al één van de beste. Met een enorme versnelling, scorend vermogen en dodelijke loopacties lijkt het er zelfs op dat de Fransman op een dag de beste voetballer ooit gaat worden.

  Afgelopen jaar kreeg Mbappé een beoordeling van 87, waar hij er volgens ons dit jaar vier punten bij krijgt. Als het aan ons ligt staat het wonderkind van Paris Saint-Germain daarmee op de zesde plek in de top 10 FIFA 20 ratings.

  Ben Sutherland

  5. Eden Hazard - 91

  Ieder jaar is het weer de vraag of Eden Hazard ook in het volgende seizoen het shirt van Chelsea draagt. De Belgische buitenspeler steelt iedere week de show met prachtige acties en doelpunten en staat al jaren in de belangstelling van onder andere Real Madrid.

  Vorig jaar kreeg Eden Hazard ook een beoordeling van 91, wat hem bij de FIFA 20 ratings in de top 10 zou zetten. Welk shirt de buitenspeler ook draagt aankomend seizoen, zijn acties op de flank zullen blijven komen. Het maakt de Belg één van de beste spelers ter wereld.

  Brad Tutterow

  4. Kevin De Bruyne - 91

  Door blessures heeft de Belg dit jaar niet constant gepresteerd. Toch hoef je geen voetbalkenner te zien om in één oogopaslag te zien dat Kevin de Bruyne bij de allerbeste allertijden hoort. Met buitenaards inzicht, een heerijke trap en scorend vermogen is de Belg een speler van wereldklasse.

  Net als vorig jaar denken wij dat De Bruyne een beoordeling van 91 algemeen krijgt. Volgend seizoen hoopt de middenvelder samen met zijn Manchester City de Champions League te pakken. Het zou een kroon zijn op zijn nu al imposante carrière.

  soccer.ru

  3. Neymar - 92

  De top 3 van FIFA 20 ratings, met op de derde plek Neymar. De Braziliaanse speler kon zijn stempel niet drukken op dit seizoen door een blessure, maar de kwaliteiten van de baltovenaar staan buiten kijf.

  Vorig jaar kreeg Neymar een beoordeling van 92 algemeen, wij denken dat dit in FIFA 20 ook zo zal zijn. Wanneer de Braziliaan volgend jaar eindelijk de Champions League weet te winnen met Paris Saint-Germain, zal hij het jaar erop misschien wel dezelfde rating als Ronaldo of Messi krijgen.

  2. Cristiano Ronaldo - 94

  EA besloot dit jaar om Cristiano Ronaldo niet meer te vertonen op de FIFA 19 cover. De grootste reden hiervoor was de beschuldiging aan het adres van de buitenspeler over seksueel misbruik. Maar goed, we zijn hier om te praten over zijn voetballende kwaliteiten.

  Vorig jaar kreeg Ronaldo een beoordeling van 94 algemeen en stond hij daarmee op de eerste plek. Dit jaar denken wij dat de buitenspeler op plek twee eindigt, mede doordat de superster niet meer op de cover staat. Maar dat Ronaldo in de top 3 van FIFA 20 ratings is te vinden, is natuurlijk geen verrassing.

  Archivo Medios Públicos EP

  1. Lionel Messi - 94

  Dat Lionel Messi dan op de eerste plek staat, is ook geen verrassing. De Argentijnse aanvaller laat iedere week weer zien dat hij niet van deze planeet komt. Zijn buitenaardse handelingssnelheid en bewegingen maken hem samen met Cristiano Ronaldo de allerbesten.

  Net als vorig jaar denken wij dat Messi in FIFA 20 een beoordeling van 94 algemeen krijgt. In FIFA 19 kreeg hij de positie van CA toegewezen, achter de spits. In FIFA 20 denken we dat Messi weer de positie van rechtsbuiten toegewezen krijgt.

  De FIFA 20 ratings

  Wij denken dat deze 10 spelers de beste zullen worden in FIFA 20. De game komt, zoals waarschijnlijk elk jaar, eind september uit. Tot die tijd kunnen we nog aan de slag met FIFA 19.

  Ben je benieuwd naar het volgende jaar FIFA? Wij hebben 10 dingen op een rijtje gezet die wij willen zien in FIFA 20.

  Dit artikel is op 12 juni 2020 bijgewerkt.

  FIFA 19

  Verkijgbaar vanaf 28 september 2018

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.