Dit verwachten wij van de komende Star Wars series

Article
dinsdag, 15 december 2020 om 16:00
Tijdens de Disney Investors Day zijn er gigantisch veel nieuwe Star Wars series aangekondigd. Het klinkt allemaal enorm vet, maar wat kunnen we precies verwachten van al deze nieuwe projecten in de Star Wars franchise? Van een aantal van de series is al het een en ander bekend, dus wij gaan met jullie bespreken wat wij precies verwachten van de series.

Ahsoka

Misschien wel het grootste aankondiging is de Ahsoka Tano serie. Hoewel het na haar rol in The Mandalorian niet meer geheel onverwachts kwam, is het wel ontzettend goed nieuws voor de Star Wars fans. De mensen die Star Wars Rebels gezien hebben zullen weten dat Ahsoka op zoek is naar Ezra, een Jedi leerling, wie samen met Admiraal Thrawn verdween aan het eind van Rebels. De Ahsoka serie zal ongetwijfeld gaan over haar zoektocht naar deze Grand Admiral Thrawn en dus natuurlijk ook Ezra.

Lando

Ook deze slechterik met een goed hart zal gaan terugkeren in het Star Wars universum. Zelfs met een eigen serie. Hoewel ook van de Lando serie het plot nog niet aangekondigd is, kregen we hier in Star Wars: The Rise of Skywalker een behoorlijke hint naar. Aan het einde van de film praat Lando met Jannah, wie hem vertelt dat ze haar ouders kwijt is. Lando zegt haar dat ze daar dan maar samen naar op zoek moeten gaan. De kans dat de serie hierover zal gaan is natuurlijk absoluut aanwezig.
the mandalorianf1642078462

The Bad Batch

De enige serie waarvan we al wat beeldmateriaal kregen is The Bad Batch. Ook kregen we deze groep unieke clonetroopers al eerder te zien in Star Wars: The Clone Wars. Uit de trailer valt op te halen dat de serie zal gaan over The Bad Batch tijdens Order 66, waarbij senator Palpatine zijn beruchte bevel geeft, waardoor alle clones zich tegen de Jedi keren. Het lijkt erop dat The Bad Batch hier immuun voor is en zich zal gaan verzetten tegen de andere clones. De serie zal op dezelfde manier geanimeerd zijn als The Clones Wars. Wij kunnen niet wachten!

Kenobi

Voor veel Star Wars fans is de Kenobi serie een droom die uitkomt. Helemaal nu ook nog eens duidelijk gemaakt is dat, buiten Ewan McGregor als Obi Wan Kenobi, ook Hayden Christensen zal terugkeren als Darth Vader. De Kenobi serie zal gaan over het leven van de ontzettend populaire Jedi tussen het derde en het vierde deel van Star Wars. Darth Vader zal hierin ongetwijfeld op zoek zijn naar Obi Wan, op wie hij natuurlijk wraak wil. Voor nu kunnen we helaas alleen nog maar hopen dat de serie zo goed wordt als dat wij verwachten.

Acolyte

In de aankomende serie Acolyte krijgen we Star Wars te zien zoals nooit tevoren. De serie zal zich afspelen aan het einde van ‘The High Republic’. Dit is ruim 200 jaar voor de Skywalker Saga. De Sith waren in deze tijd nog een stuk meer ondergronds en de Jedi zorgden ervoor dat de vrede bewaakt werd. Hoofdpersonen en castleden weten we nog niet, maar wel is er al één link met Star Wars zoals wij het kennen bekend. We krijgen namelijk Yoda in zijn jongere jaren te zien. Tenminste, noem het maar zo, want ook hier zal Yoda al ongeveer 700 jaar oud geweest zijn.

Andor

Een van de aangekondigde series verraste een hoop mensen. Deze zal namelijk over Cassian Andor gaan, wie we eerder te zien kregen in Rogue One. Het zal zich vijf jaar voor de gebeurtenissen in Rogue One afspelen. Hoewel dit geen serie is waar de Star Wars fans per se om vroegen, mogen we zeker niet ontevreden over de aankondiging. Cassian Andor is een personage met veel potentie. Helaas is er nog niet veel bekend over de serie, maar we hopen snel meer te weten.
rogue one a star wars storyf1611531953

Rangers of the New Republic

Waar deze serie precies over zullen gaan, zullen we te weten komen door twee andere series te kijken. Rangers of the New Republic zal namelijk een crossover zijn tussen The Mandalorian en de Ahsoka Tano serie. Natuurlijk kregen we de twee in The Mandalorian al eerder samen te zien en leek het ons al niet geheel onwaarschijnlijk dat de twee elkaar opnieuw tegen zouden komen. Helaas is het nog onduidelijk waar deze show precies over zal gaan.
Welke van deze Star Wars series kijken jullie het meest naar uit? Laat het ons weten met een reactie!