Vijf Star Wars film geruchten die werkelijkheid moeten worden

  Het Star Wars universum biedt veel ruimte om boeiende verhalen te vertellen. De een wil een film over zijn favoriete Jedi en de ander ziet liever een Sith over het beeld struinen. De geruchtenmolen is bij Star Wars constant aan het draaien. Daarom zetten wij de vijf Star Wars film geruchten die werkelijkheid moeten worden voor je op een rij.

  5. Ahsoka Tano spin-off film

  Ahsoka Tano is vooral bekend van de geanimeerde series Star Wars: The Clone Wars en Star Wars Rebels. In het begin was ze niet heel geliefd onder de fans. In de loop der tijd is dit bijgetrokken en ze wordt nu gezien als een van de beste personages. Dit komt doordat ze in de series uitgroeit tot een sterk personage dat goed in elkaar steekt.

  Een Star Wars film met Ahsoka Tano kan om verschillende redenen interessant zijn. De voornaamste reden is dat ze een goedaardig personage is en zich toch actief verzet tegen de leer van de Jedi. Dit grijze gebied is iets waar nog heel weinig mee is gedaan in Star Wars films. Ten slotte is het ook wel eens leuk om een vrouwelijke alien als hoofdpersoon te zien.

  Lucasfilm Ltd. & TM

  4. Darth Vader spin-off film

  Een spin-off film over Darth Vader kan twee kanten opgaan: het wordt ontzettend gaaf of ongelooflijk slecht. Wij leunen met deze Star Wars film iets meer naar de eerstgenoemde. Darth Vader is en blijft een van de beste slechteriken in de filmgeschiedenis. Het zwarte pak, dat gehijg en het voortreffelijke stemwerk van James Earl Jones maken hem tot een icoon.

  Als Disney deze film wil maken met Jones als stemacteur, zit er wel een beetje haast achter. Afgelopen januari bereikte hij alweer de leeftijd van 88 jaar. Het is ook de vraag waar een Darth Vader film over moet gaan. Vanuit een financieel perspectief is een film met deze iconische Sith vanzelfsprekend. Wij zouden de film sowieso willen zien.

  3. Darth Maul spin-off film

  De rol van Darth Maul in Star Wars: Episode I - The Phantom Menace is niet heel groot, maar hij is wel een van de beste dingen uit de Star Wars film. Het moment waarop hij op het einde zijn intrede maakt, is onheilspellend. De ontsteking van zijn double-bladed lightsaber is een beeldbepalende gebeurtenis in The Phantom Menace.

  Darth Maul is daarna nog te zien in Star Wars: The Clone Wars en Star Wars Rebels waar hij van een beginnende Sith is uitgegroeid tot een antiheld. Aan het einde van Solo: A Star Wars Story laat hij zijn gehoornde hoofd ook even zien. Over een spin-off film met Darth Maul wordt veel gespeculeerd en wij zouden het niet erg vinden om hem weer in actie te zien.

  Lucasfilm Ltd. & TM

  2. Obi-Wan Kenobi spin-off film

  Een Obi-Wan spin-off is een Star Wars film die veel fans willen zien. Dit is niet heel gek, want wat heeft de meester van Anakin nou eigenlijk tussen Episode 3 en 4 gedaan? Het is onwaarschijnlijk dat hij twintig jaar in zijn hutje op Tatooine truien heeft zitten breien. Ook verstoppertje spelen met de Jawa's zal niet tot zijn bezigheden behoren.

  Ewan McGregor, de acteur die Obi-Wan in de prequels speelt, heeft al aangegeven dat hij ervoor openstaat om opnieuw in de huid van de Jedi te kruipen. Hij heeft dubbel en dwars bewezen dat hij de rol op een goede manier kan vertolken. Zonder McGregor zou het niet hetzelfde zijn. Het enige wat nog mist is een script en dan kan het filmen beginnen.

  1. Knights of the Old Republic film

  De Star Wars film die we het allerliefst willen zien, is er een die zich in de tijd van de Old Republic afspeelt. Deze periode is een aantal jaar geleden uit de canon gehaald, maar daar komt langzaam verandering in. Zo vliegt er in Rogue One een schip uit die tijd mee en refereert The Last Jedi naar Darth Revan uit de Star Wars: Knights of the Old Republic game.

  De Old Republic is de thuisbasis van een paar van de beste verhalen en personages in Star Wars. Oorlogen als de Mandalorian Wars, Jedi Civil War en Dark Wars bieden een kritische blik op de rol van de Jedi, Sith en het eeuwenoude conflict dat ze met zich meedragen. Daarnaast is een film in deze periode een welkome afwisseling van de gevestigde orde.

  Vijf Star Wars film geruchten die werkelijkheid moeten worden

  Dit was onze lijst met de vijf Star Wars film geruchten die werkelijkheid moeten worden. Welke film lijkt jou het leukst? Heb je een beter idee voor een Star Wars film? Laat het ons weten in de comments! De film waar we van weten dat hij komt is Star Wars Episode 9. De titel van die film wordt mogelijk deze week bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.