Star Wars Celebration 2019 aankondigingen op een rij - Het grootste nieuws van de beurs

  In een universum niet zo heel erg ver hiervandaan kregen we tijdens Star Wars Celebration 2019 een groot aantal aankondigingen voorgeschoteld. Het Star Wars-universum blijft zich uitbreiden en lijkt groter dan ooit tevoren. Lees hier de beste Star Wars Celebration 2019 aankondigingen op een rij.

  Gamespot

  6. Vader Immortal

  Tijdens Star Wars Celebration 2019 werden er meer details onthuld over de nieuwe Star Wars-VR game Vader Immortal. De titel zal een andere kant van de duistere heer laten zien in een Virtual Reality-ervaring, waar je samen met een robot door de wereld gaat.

  Er is bekendgemaakt dat de co-piloot robot ZOE3 wordt gespeeld door Maya Rudolph. Er zal een komische draai worden gegeven aan dit karakter, wat je kunt vergelijken met K-2SO in Rogue One. De game speelt zich onder andere af op Mustafar, waar je als smokkelaar werkt en wordt opgepakt door The Empire.

  Je wordt meegenomen naar het kasteel van Vader, waar je op een belangrijke missie wordt gestuurd. Waarom juist jij bent gekozen kom je later achter in de game. Er zullen drie verschillende hoofdstukken uitkomen van de game die op de Oculus Quest en later ook op de Rift-serie te spelen zijn. Wanneer de game precies uitkomt is nog niet bekend.

  5. Star Wars: Galaxy’s Edge

  Op nummer vijf van de beste Star Wars Celebration 2019 aankondigingen staat Galaxy’s Edge. De themaparken moeten ergens dit jaar openen. De eerste zal in mei openen in Parijs en de tweede in augustus in Florida. De parken laten een nieuwe nooit eerder getoonde planeet zien, namelijk Batuu. De planeet is misschien nieuw, maar er zijn veel van de oude bekende rassen uit het Star Wars-universum te vinden. Zo kun je ook Han Solo en Chewbacca tegenkomen.

  Tijdens het panel kreeg het publiek al een aantal teasers van verschillende attracties die in de parken te zien zijn. Zo werd er een Millenium Falcon-attractie geteased waar je doorheen kunt lopen en zelfs mee kunt vliegen. Hiernaast is ook de Star Wars: Rise of the Resistance attractie geteased, maar hier is niet veel bekend over.

  In het park zullen exclusieve producten te koop zijn die je nergens anders kunt vinden. Zelfs de Cola-blikjes zullen in de stijl van Star Wars zijn. Nu maar hopen dat er geen Bantha-melk in zit.

  4. Star Wars The Clone Wars seizoen 7 trailer

  Op nummer 4 van de beste Star Wars Celebration 2019 aankondigingen staat de trailer van The Clone Wars seizoen 7. De animatieserie werd in 2013 geannuleerd na 6 seizoenen, omdat Disney Lucasfilm kocht, maar vorig jaar werd al bekendgemaakt dat er een nieuw seizoen van de serie zal komen.

  In de trailer zien wel vooral Ahsoka Tano, die in seizoen 6 niet aanwezig was. De verhaallijn van Ahsoka zal waarschijnlijk verder worden belicht, aangezien deze niet is afgemaakt in het laatste seizoen. De serie zal ergens na de release van Disney+ te zien zijn op de streamingdienst. Wanneer dit precies zal zijn is nog niet duidelijk.

  3. The Mandalorian trailer

  Op de derde plaats van de beste Star Wars Celebration 2019 aankondigingen staat de eerste trailer voor The Mandalorian. Deze serie zal gelijk na de release van Disney+ te zien zijn op de streamingdienst. Tijdens The Mandalorian panel kwamen Dave Filoni en Jon Favreau op het podium om meer informatie te delen over de serie. Naast de eerste trailer waren ook drie van de hoofdpersonen aanwezig.

  Pedro Pascal zal de hoofdrol innemen als The Mandalorian, waar hij tijdens het panel meer over vertelt. De setting van de serie zal ergens in The Outer Rim zijn, waar het krioelt van de criminelen. De eerste trailer van The Mandalorian is nog niet te vinden op het officiële YouTube-kanaal van Star Wars, maar je kunt deze wel vinden op andere YouTube-kanalen.

  2. Star Wars Jedi: Fallen Order

  Naast het grote aanbod aan films en series tijdens Star Wars Celebration 2019 is er ook ruimte gemaakt voor een zeer grote game. Er is namelijk een eerste trailer getoond van Star Wars Jedi: Fallen Order. De titel wordt gemaakt door Respawn Entertainment, bekend van Titanfall en Apex legends.

  De eerste trailer van de game laat een stuk van het verhaal zien. Je ziet een Jedi Padawan na de gebeurtenissen van Episode III. De Jedi zijn uitgeroeid en de overgebleven helden moeten onderduiken om niet gepakt te worden. Cal Kestis (Gespeeld door Cameron Monaghan) is een van die onderduikers, maar moet door een ongeval zijn krachten gebruiken. Hier begint een avontuur vol Lightsaber-geweld en Sith-actie.

  De game zal 15 november uitkomen op PlayStation 4, Xbox One en PC.

  1. Star Wars: The Rise of Skywalker

  Op nummer één van onze Star Wars Celebration 2019 aankondigingen staat natuurlijk de trailer van Star Wars: The Rise of Skywalker. De laatste titel uit de Skywalker-saga heeft eindelijk een trailer gekregen. Lang hebben we moeten wachten, maar oh boy, wat een feestje is de nieuwe trailer.

  We zien hier vooral Rey in een woestijn-omgeving, maar we krijgen ook een korte blik op wat oude bekenden. Zo is Lando Calrissian (Billy Dee Williams) te zien in de Millenium Falcon. Er zullen ook nog beelden worden gebruikt van de reeds overleden Carrie Fisher. De grootste verrassing van de Star Wars 9 trailer is misschien wel het einde. Hier zien we een zwart beeld, maar krijgen we de helse lach van The Emperor te horen.

  De beste Star Wars Celebration 2019 aankondigingen op een rij

  Deze aankondigingen moet je hebben gezien als je maar een klein beetje Star Wars-fan bent. Vooral de trailers van The Rise of Skywalker en Jedi: Fallen Order zijn een cadeautje waar ieder wel blij mee is. Laten we hopen dat Respawn Entertainment de goede naam van Star Wars eer aan doet met deze nieuwe game.

  Star Wars Jedi: Fallen Order

  Verkijgbaar vanaf 15 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.