Juventus Ajax Champions League voorspelling in FIFA 19 (video)

Article
dinsdag, 16 april 2019 om 10:23
xgn google image
Vanavond neemt Ajax het in de kwartfinale van de UEFA Champions League opnieuw op tegen Juventus. Wij hebben deze wedstrijd alvast in FIFA 19 gespeeld. Benieuwd wat onze uitslag geworden is? Bekijk dan hier de video.
Vanavond speelt Ajax de tweede wedstrijd tegen Juventus in de kwartfinale van de UEFA Champions League. Hier moet Ajax, na 1-1 gelijk te hebben gespeeld in Amsterdam, minimaal één keer scoren in Turijn om de halve finale te behalen. Dit zal dan voor het eerst sinds 1997 zijn dat Ajax in de halve finale van dit prestigieuze toernooi staat.
Wij van XGN konden het, na onze video van vorige week, niet laten om deze wedstrijd vast te spelen in FIFA 19 om te zien wat onze uitslag wordt. Benieuwd wat ons resultaat is geworden, en wie er dus bij ons door zou gaan naar de halve finale? Bekijk dan de video hierboven, waarin Remco (Juventus) en Jody (Ajax) het tegen elkaar opnemen!

Binnenkort meer FIFA 19 voorspellingen

Wil je meer van dit soort video's zien? Ook de volgende wedstrijd zullen we voorspellen. Maar eerst is het natuurlijk wachten op het echte resultaat, welke we vanavond te zien krijgen in het Allianz Stadion in Turijn.

Populair Nieuws