Star Wars Battlefront karakters waar we mee willen spelen

Article
maandag, 15 juni 2015 om 23:30
xgn google image
Satr Wars Battlefront werd uitgebreid getoond tijdens EA's E3-persconferentie. Naast een rebel of Stormtrooper kun je in dit spel ook spelen met unieke, bekende personages uit de Star Wars serie. Dit zijn de vijf Star Wars Battlefront karakters waar we graag mee willen spelen!
Er zijn al een aantal Star Wars Battlefront karakters bevestigd, zoals Darth Vader en Boba Fett. In deze lijst richten we ons op personages die nog niet zijn aangekondigd, maar die we wel in het spel willen zien.

5. IG-88

Een vrij obscuur personage, maar daarom niet minder geschikt voor een Star Wars shooter. IG-88 is een assassin droid die zich tegen zijn scheppers keerde en zijn programmering kopieerde naar drie andere, identieke droids. Een van die kopieën, IG-88B, werd een premiejager.
Wat IG-88 tot een prima toevoeging aan de Star Wars Battlefront karakters maakt, is zijn meedogenloze houding tegenover organische wezens. Daarnaast is deze robot een wandelend arsenaal vol verschillende wapens, zoals een vlammenwerper, pulskanon en gifgas.
IG-88 bestaat immers letterlijk om te doden!
73379

4. Han Solo

Han Solo zonder blaster is als een Star Wars shooter zonder Han Solo: ondenkbaar. Uit de films weten we dat Han zijn wapen prima kan hanteren en absoluut niet bang is om dat te doen. Deze smokkelaar schiet met scherp en in een game waarin nauwkeurigheid van levensbelang is, heb je zo'n personage hard nodig.
Daar komt bij dat Han de Millenium Falcon kan inzetten voor luchtgevechten. Het is al bekend dat dit ruimteschip in de game zit, dus de kans dat Han Solo tot de Star Wars Battlefront karakters behoort, is best groot. We kunnen ons in elk geval niet voorstellen dat Chewbacca solo (pun not intended) vliegt.
73380

3. Luke Skywalker

Er bevindt zich al een Sith onder de Star Wars Battlefront karakters, dus waarom geen Jedi? Dankzij The Force is Luke Skywalker in staat om hoger en verder te springen dan veel andere personages, waardoor hij op lastig bereikbare plekken kan komen of een vijand die ver weg staat snel kan confronteren.
Hoewel Luke niet bekend staat als een vuurwapengebruiker, is hij ook op afstand vrij gevaarlijk. Met The Force kan hij zijn tegenstanders met allerlei objecten bekogelen, terwijl hij met zijn lightsaber vijandelijk vuur kan afweren. Ook moeten we niet vergeten dat er maar weinig bestand is tegen lightsabers!
Na het schrijven van deze special is duidelijk geworden dat Luke inderdaad speelbaar zal zijn in Star Wars Battlefront.
73381

2. Keizer Palpatine

De kwaadaardige keizer laat het vechten meestal over aan zijn dienaren, maar als Palpatine eenmaal het slagveld betreedt, berg je dan maar. Behalve een meester op het gebied van lightsaber-gevechten is de keizer ook erg bedreven in het gebruik van de donkere kant van The Force.
De bekendste techniek die hij daaraan te danken heeft, is natuurlijk de Force Lightning. We zijn het al helemaal voor ons: langzaam op een grote groep vijanden aflopen terwijl je hun schoten afweert, om vervolgens de hele groep te elektrocuteren. Je tegenstanders weten niet wat hen overkomt.
Palpatine zou ongetwijfeld een van de gevaarlijkste Star Wars Battlefront karakters zijn.
73382

1. Yoda

Hij is oud, klein en loopt met een stok. Deze groene Jedi lijkt misschien wel het minst geschikt om bij de Star Wars Battlefront karakters te horen. Maar schijn bedriegt: in gevechten is Yoda verrassend snel en behendig. Ook is hij misschien wel de machtigste Jedi wanneer het op het gebruik van The Force aankomt.
Behalve zijn lightsaber-technieken heeft Yoda nog een andere troef: zijn lengte. Aangezien Yoda een van de kortste Star Wars personages is, is hij in een shooter moeilijker te raken. Als hij een beetje snel kan bewegen, wordt Yoda een nachtmerrie om op te schieten. We verheugen ons al op de frustratie van onze tegenstanders!
Met welke Star Wars Battlefront karakters zouden jullie graag willen spelen? Laat het weten in de comments!
Star Wars Battlefront komt uit op 19 november op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Kun jij niet wachten? Plaats dan alvast je pre-order.