Dit is het belangrijkste E3 nieuws van maandag 15 juni

Article
door Anoniem
maandag, 15 juni 2015 om 23:48
xgn google image
Tijdens de E3 regent het altijd nieuws. Van schitterende gameplay demo's tot grote aankondingen, op de E3 gebeurt het allemaal. Het kan soms zoveel nieuws zijn, dat je het niet meer kan volgen. Gelukkig komt XGN met het belangrijkste E3 nieuws, dit is het belangrijkste nieuws van maandag 15 juni.

Het grootste E3 nieuws is: Fallout 4 release onthuld

Het grootste E3 nieuws is toch wel dat Fallout 4 dit jaar nog uitkomt. Spelers kunnen op 10 november al aan de slag met Fallout 4 en dat is nog niet alles. Bethesda heeft namelijk aan de fans gedacht en komt met een schitterende Fallout 4 Pip-Boy Edition. Deze editie heeft een echt werkende Pip-Boy die door je smartphone wordt aangestuurd, meer informatie kan je vinden in het Fallout 4 Pip-Boy artikel.
Vanaf vandaag kan je de Fallout 4 Pip-Boy Edition bestellen.
73387

Dishonored 2 onthuld

Het vervolg op het veel geprezen Dishonored is officieel door Bethesda onthuld. Door middel van een schittende CGI trailer maakte de ontwikkelaar Dishonored 2 openbaar.
Tot groot genoegen van het publiek bleek dat je in Dishonored 2 ook met een vrouwelijk hoofdpersoon speelt. Dishonored 2 belooft mooier, gaver en nog beter te worden dan zijn voorganger.
De game laat wel nog even op zich wachten en moet ergens in 2016 uitkomen.
73479

Xbox One wordt backwards compatible

Uit het niets kondigde Microsoft een enorme verbetering aan voor de Xbox One. De console wordt backwards compatible met Xbox 360 games. Het was een onthulling die niemand zag aankomen.
Hoe dit alles precies in zijn werk gaat, moet nog opgehelderd worden. Feit is wel dat je zometeen tal van Xbox 360 games op je nieuwe console kunt spelen. Hierdoor is je Xbox One collectie opeens een stuk groter.
De backwards compatibility wordt met een update toegevoegd. De eerste update zal al meteen z'n 100 games ondersteunen. Er is gezegd dat je oude games niet opnieuw hoeft te kopen, dus je zult dan je normale schijfjes kunnen gebruiken.
73480

Gears of War 4 aangekondigd

Het zat eraan te komen, maar toch is het een mooie aankondiging. Gears of War 4 komt eraan. Dat maakte Microsoft bekend op zijn persconferentie.
De nieuwe Gears of War blijft trouw aan de serie en bevat hele herkenbare gameplay. Misschien zelfs iets té herkenbaar, want vernieuwing zat er niet in de onthulling.
Gears of War 4 moet eind 2016 in de winkels liggen, exclusief voor de Xbox One.
73482

Star Wars Battlefront gameplay debuut

Star Wars Battlefront is een game waar tal van gamers naar uitkijken. Op de E3 werd dan eindelijk meer van de game getoond. Het spel moet al op 19 november verschijnen.
Tijdens de EA persconferentie kregen we de multiplayer van de game te zien. Dit ging om een enorme veldslag op de ijsplaneet Hoth. En als klap op de vuurpijl namen Darth Vader en Luke Skywalker het ook nog tegen elkaar op.
Natuurlijk is Star Wars Battlefront al te pre-orderen.
73483

Mirror's Edge Catalyst release

De Mirror's Edge Catalyst release is bekend. De game komt op 23 februari 2016 uit. Dat maakte EA bekend in haar livestream.
Mirror's Edge Catalyst vertelt de origin story van Faith, hoofdpersoon uit het origineel. De game moet compleet open wereld worden. Je kunt dus gaan en staan waar je wilt. Zonder laadtijden, zonder levels.
Dit was het overzicht van grootste nieuws van 15 juni. Morgen is er weer een overzicht. Houd ondertussen onze E3 pagina in de gaten zodat je niets mist van al onze E3 coverage.