Star Wars Battlefront Beta tips - 4 tips om te domineren op het slagveld!

Article
zondag, 11 oktober 2015 om 10:30
xgn google image
De Star Wars Battlefront beta is in volle gang, en een ieder die zich geroepen voelt waant zich momenteel in de wereld van de Jedi. Om het meeste uit jouw Star Wars Battlefront beta ervaring te halen heeft XGN een lijstje gemaakt met Star Wars Battlefront beta tips die jou kunnen helpen in jouw strijd naar de overwinning!

4. Gebruik jouw omgeving

In de Star Wars Battlefront beta kun je aan de slag met de modi Drop Zone en Walker Assault op de planeten Hoth en Sullust. Het doel is natuurlijk om jouw doelstelling te volbrengen. Door te letten je omgeving, bijvoorbeeld door de reliëf in jouw voorbeeld te gebruiken, kun je vele malen effectiever aanvallen en verdedigen. Vooral op de map Sullust heb je veel rotsen die perfect als cover kunnen dienen.
Doordat je veelal van hogergelegen plekken schiet, ziet de vijand jou minder goed en heb je dus een tactisch voordeel. Ook op Hoth is het belangrijk dat je veel gebruik maakt van de greppels en rotsen die op de map aanwezig zijn. Jouw omgeving is in de Star Wars Battlefront beta je grootste vriend.
79962

3. Kies de juiste blaster

Het is duidelijk dat jouw blaster het belangrijkste onderdeel van je uitrusting is. Om effectief te zijn op het slagveld is het kiezen van de juiste blaster een cruciaal onderdeel. Elk van de vier beschikbare wapens in de games hebben hun eigen sterke en zwakke punten, en elke map heeft dus een andere wapenkeuze als gevolg.
Op Sullust zijn de DH-17 en DLT-19 de wapens die je het beste kunt kiezen. De DH-17 is een klein handwapen met een hoge firerate, waardoor je vijanden zo neerlegt. De DLT-19 is een machinegeweer die dat trucje nog iets extremer uitvoert en dus de beste keuze is. Op Hoth zijn de E-11 en de A280C grotendeels de juiste keuzes. Deze twee wapens zijn de startwapens van beide facties (Empire en Rebels), en hebben een iets lagere firerate, maar een betere accuracy.
Op de lange afstand maakt dit het raak schieten dus een stuk makkelijker. Let bij alle blasters wel op dat je iets voor jouw vijand richt als ze bewegen. De lasers hebben namelijk een kleine vertraging, en als je dit niet doet schiet je enkel mis!
79963

2. Gebruik alle gadgets

Naast een wapen loop je in de Star Wars Battlefront Beta ook met een hoop extra gadgets rond. Zodra je level 1 bereikt speel je onder andere Thermal Detonators vrij, en die kun je maar beter gebruiken ook. Je beschikt namelijk over een ongelimiteerd aantal granaten, waardoor je er beter een te veel dan te weinig kunt gooien.
Ook de Cycler Rifle is een gadget die zeker in de loadout thuishoort. Je kunt de Cycler Rifle het beste zien als een sniper met een kogel. Schiet je die door het hoofd van een vijand, dan is hij meteen omgelegd.
Maar ook extra’s als een Jump Pack of Personal Shield zorgen ervoor dat je net dat extra zetje in de goede richting krijgt om als winnaar uit de bus te komen. Gebruik die gadgets dus zoveel mogelijk!
79964

1. Flank de vijand

Misschien wel de belangrijkste tip is: ren niet direct de vijandelijke linie in. In de Star Wars Battlefront Beta sneuvel je al na slechts enkele schoten, en door jouw vijanden de flanken heb jij het verrassingselement, waardoor je vaak net dat extra beetje tijd hebt om de vijand neer te halen. Ren dus niet recht op je tegenstander af, maar loop met een boogje om hem een en val hem aan in de rug. Het zal jouw score een hoop goeds doen.
Hopelijk kun je met deze Star Wars Battlefront Beta tips nog net die extra paar rebels neerschieten om het maximale level van Rank 5 te behalen in de Star Wars Battlefront beta. Heb jij nog een paar handige Star Wars Battlefront Beta tips? Laat ze hieronder achter in de comments!
Star Wars Battlefront komt 23 november uit voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC. Als je de game pre-ordert krijg je eerder toegang tot de Battle of Jakku DLC, die gethematiseerd is naar de aankomende Star Wars film.

Populair Nieuws