Nu op vakantie in Lylat met XGN Reizen - De mooiste Star Fox planeten

  Heb je altijd al eens op reis willen gaan naar de Star Fox Zero Planeten? Maak je dan maar geen zorgen, want XGN Reizen organiseert speciaal voor jullie reizen naar alle uithoeken van het Lylat Systeem. Pak je koffer dus maar vast in!

  Als kind heb je geen tekort aan wilde dromen. Sommigen dromen van een baan als autocoureur, anderen worden liever actieheld of prinses. Toch heeft iedereen wel ooit erover gefantaseerd om een astronaut te zijn. Als dit ook altijd jouw grootste droom geweest is heeft XGN Reizen dé oplossing voor jou: op vakantie in het Lylat Systeem!

  Als het Lylat Systeem niet onder vuur ligt van de gestoorde wetenschapper Andross (wat maar enkele keren per jaar gebeurt) is er van alles te beleven voor jong en oud. Wat dacht je van lekker zwemmen in de zeeën van Zoness, of skiën van de prachtige bergen op Fichina? Wij hebben voor ieder wat wils. XGN Reizen neemt je mee op reis in het Lylat Systeem! Waarheen boek jij dit jaar je vakantie?

  Corneria - 'De parel van Lylat!'

  We beginnen onze reis bij Corneria, ook bekend als ‘De parel van het Lylat Systeem’. Deze vierde planeet in het systeem is het centrum van de cultuur, politiek en de overheid van Lylat, waar ook het Corneriaanse leger is gehuisvest. Qua klimaat heeft de planeet veel weg van onze eigen aarde; erg aanpassen hoef je dus niet!

  Je kan gaan winkelen in de grote steden op Corneria, of op verkenning gaan in de vele natuurlijke grotten en watervallen die het prachtige landschap biedt. Over vervuiling hoef je jezelf geen kopzorgen te geven. Alle steden op Corneria zijn namelijk gebouwd in harmonie met de natuur.

  Waar wacht je nog op? Boek je reis naar Corneria vandaag en geniet van deze hypermoderne planeet in balans met de natuur! Of ben je meer van de wintersport? Lees dan snel verder!

  Fichina - IJzig plezier voor het hele gezin

  Zijn de steden van Corneria niet spannend genoeg voor je? Wees maar niet bang, want het Lylat Systeem biedt een heleboel meer avontuurlijke bestemmingen. Voor de ijsliefhebber bieden we een reis aan naar het parelwitte Fichina, de koudste planeet in het gehele Lylat Systeem.

  Wat je zoal op een planeet die alleen maar uit ijs bestaat kan doen? Genoeg hoor! Wat dacht je van sneeuwballen maken, sneeuwpoppen maken of van de majestueuze bergen skiën? Daarnaast kan je ook nog een bezoekje brengen in het bezoekerscentrum van Fichina’s eigen militaire basis!

  Ontwikkeling op Fichina stopt nooit, en daarom zijn er ook plannen voor veel uitbreiding op de planeet. Voorlopig moet je het alleen doen met heel erg veel bevroren water. Klaar voor ijzig plezier voor het hele gezin? Boek dan vandaag nog de eerste vlucht naar Fichina met XGN Reizen!

  Fortuna - Exotische oerplaneet

  Van de gladde bevroren hellingen van Fichina vliegen we door naar het warme en vochtige regenwoud van het exotische Fortuna. Deze klamme planeet is de ideale bestemming voor de avontuurlijke reizigers, want Fortuna is het huis van allerlei soorten planten waarvan we garanderen dat je ze nog nooit gezien hebt! Van levensgrote vleesetende planten tot gigantische lianen; de natuurliefhebber kijkt op Fortuna zijn of haar ogen uit.

  Niet alleen de flora, maar ook de fauna op Fortuna is om je ogen uit te kijken. De gelukkige reiziger vangt misschien wel een glimp op van de indrukwekkende Monarch Dodora! Deze vogel wordt maar zelden waargenomen. Wellicht omdat hij dodelijk is, dus niet voeren!

  De geboren ontdekkingsreiziger kan zijn hart ophalen bij de natuur op Fortuna. Boek dus nu een reis naar Fortuna, de vijfde planeet in het Lylat Systeem. XGN Reizen biedt overigens ook enkele reizen aan met korting!

  Zoness - Het zwemparadijs

  Voor de zwemliefhebber organiseert XGN Reizen superdeluxe all-inclusive weektrips met retourvlucht naar de waterplaneet Zoness. Neem een duik in de ziekelijk groene zeeën waar de planeet rijk aan is, of kom heerlijk zonnen aan één van de vele radioactieve stranden. Waarom wachten tot het Corneriaanse leger de vervuiling opgeruimd heeft? Kom vandaag nog voordat iedereen deze idillische planeet ontdekt heeft!

  XGN Reizen is niet verantwoordelijk voor mogelijk opgelopen mutaties tijdens vakanties op Zoness of verwondingen door gemuteerde Kani vogels. Maak je maar geen zorgen hoor, dit gebeurt maar in zeldzame gevallen!

  Boek nu en ontvang een geigerteller voor radioactiviteit gratis! Laat XGN Reizen je meenemen naar het verfrissende Zoness!

  Solar - De brandende ster

  Soms wil je gewoon even helemaal weg van de het saaie normale leven, weg van de standaard 9 tot 5 baan. Jij bent dan zeker op zoek naar een heerlijke zonvakantie! En hoe dichterbij de zon kan je komen dan daadwerkelijk een bezoek brengen aan Solar, een planeet met de hitte van de zon?

  Solar bestaat geheel uit lava van meer dan 9000 graden; een perfecte temperatuur om een lekker kleurtje te krijgen dus. Je denkt misschien dat het advies van wetenschappers om niet naar de planeet te gaan opgevolgd dient te worden. Volgens hen kan er vanwege de hitte helemaal niets leven op Solar.

  Dit is natuurlijk niet waar, want er zijn een heleboel fantastische dieren te zien op Solar! Wat dacht je bijvoorbeeld van het biologische gemuteerde wapen prachtige wezen Vulcain? Wij weten het wel. Wie wilt nou niet een kleurtje krijgen én ook nog eens van het dierenrijk genieten? Boek nu exclusief bij XGN Reizen een enkeltje Solar!

  Venom - Een mysterieuze bestemming

  De échte waaghals heeft niet genoeg aan het exotische plantenleven van Fortuna of de ijshellingen van Fichina. Jij wilt gaan en staan waar nog geen enkele antropomorfe vos of kikker ooit heeft gestaan. Daarom biedt XGN Reizen een exclusieve reis naar het mysterieuze Venom. Deze planeet is was ooit het huis van Andross, al is het tegenwoordig erg stil op de planeet. Misschien kun jij uitvinden waarom?

  Neem een kijkje bij de eeuwenoude ruïnes op Venom, die ooit zijn gebouwd door de ‘Verloren Stam van Cornerus’. Volgens oude teksten had deze stam toegang tot antieke technologie, maar hebben ze in een ver verleden Venom verlaten. Naast het versteld staan van de oude cultuur kan je ook verbaasd zijn bij de prachtige donderstormen die altijd over Venom razen. Of wat dacht je van een duik in de wereldberoemde zure zeeën?

  Het maakt niet uit of je kiest voor het mysterieuze Venom, het exotische Fortuna, het ijzige Fichina of het moderne Corneria. Er is voor iedereen wel wat te beleven in het spannende Lylat Systeem. Boek vandaag dus nog jouw reis bij XGN Reizen! Voor elke prijs hebben wij een reis!

  Bezoek zelf Venom,Fichina, Fortuna, Corneria en nog veel meer planeten in Star Fox Zero, nu verkrijgbaar!

  Star Fox Zero

  Verkijgbaar vanaf 22 april 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.