De vijf beste Drank Apps - verplichte apps voor elke drankliefhebber

Article
woensdag, 27 april 2016 om 9:35
xgn google image
Wie kent het niet: ben je uiteten geweest of gezellig een biertje gedronken op het terras, kom je thuis en weet je de naam niet meer van je favoriete drankje van de dag. Daarom presenteren wij: de vijf beste drank apps van dit moment!
Over smaak valt niet te twisten en daarom proberen wij dat ook niet. Een echte top 5 drank apps is niet mogelijk aangezien niet iedereen dezelfde drankjes drinkt waardoor de een dus veel meer aan een app over cocktails heeft dan een ander. Om iedereen te voorzien van goed advies hebben wij hier vijf applicaties voor iOs en Android bij elkaar gezet die het gros van de favoriete dranken van Nederland behandelen. Dus of je nu alleen van wijn, bier, whisky of cocktails houdt of ze met gemak op zaterdag allemaal naar binnen giet, hier zijn de beste vijf drank apps van dit moment.

5. Vivino

Vivino is de app voor wijn liefhebbers, met deze app kan je jouw gekochte wijnen fotograferen, de app scant de foto en geeft alle informatie die hij over de wijn heeft. De content van deze app wordt gegenereerd door de gebruikers dus niet alle informatie is even betrouwbaar. In de app kan je onder andere de prijs, locatie waar je de fles gekocht hebt, cijfer, jaargang en proefnotities invullen. De app gebruikt deze informatie om met een gemiddelde score en prijs te komen en je te begeleiden naar de locatie waar je de wijnen kan kopen.
Vivino is gratis beschikbaar voor iOs, Android en Windows Phone

4. Untappd

UnTappd is eigenlijk de Vivino voor bier, alleen is UnTappd nog net even iets meer: UnTappd is namelijk ook nog een sociaal platform waarbij de app aangeeft wat je vrienden drinken, waar er in de buurt goede plekken zijn om nieuwe bieren te ontdekken en geeft je net zoals FourSquare punten, bijvoorbeeld voor het proberen van nieuwe bieren.
UnTappd is gratis verkrijgbaar voor iOs, Android en Windows Phone

3. DrinkAdvisor

DrinkAdvisor doet eigenlijk precies wat je zou verwachten als je de titel leest. DrinkAdvisor geeft recepten voor cocktails (en andere drankjes) en wijst je de weg naar de dichtbijzijnde kroegen en barretjes. Ideaal voor op de vrijdagmidag! DrinkAdvisor is gratis beschikbaar voor zowel iOS en Android.

2. Whisky Log

Whisky Log is, in de basis, dezelfde app als Vivino en UnTappd, ware het niet dat Whisky Log zich bezig houdt met whisky. Met Whisky Log kan je de foto's, details en proefnotities van de door jou gedronken whisky's delen met vrienden en andere whisky-liefhebbers. Uiteraard werkt dit twee kanten op en krijg jij ook continue updates over de whisky's die geproefd zijn door de community. Daarnaast kan je de door jou geproefde whsiky's in een makkelijk overzicht terugvinden.
Whisky Log is op dit moment alleen beschikbaar voor iOS.

1. Mixologist

Mixologist laat jou de held op elk feestje zijn door cocktail recepten te geven en laten zien hoe ze gemaakt moeten worden. Daarnaast heeft Mixologist de functie om de ingrediënten die jij in huis hebt, te selecteren en de app komt dan met mogelijke cocktails die met de ingredienten gemaakt kunnen worden. Kortom: een onmisbare app voor elk feestje, het enige wat jij hoeft te doen is er voor zorgen dat jij degene bent die de app op zijn telefoon heeft.
Mixologist is gratis verkrijgbaar voor iOs en Android.

Populair Nieuws

Laatste Reacties