Square Enix E3 verwachtingen - Met de vlam in de pijp

Article
door Anoniem
dinsdag, 16 juni 2015 om 12:00
xgn google image
Square Enix heeft dit jaar zoveel grote titels dat ze hebben besloten om zelf een persconferentie te houden. Ga er maar goed voor zitten, want dit zijn de Square Enix E3 verwachtingen van 2015.

Deus Ex: Mankind Divided

Eerder dit jaar heeft Square Enix het nieuwe Deus Ex: Mankind Divided onthuld. Tot op de dag van vandaag moet je het nog maar met enkele screenshots en een trailer doen, tijd voor meer dus. Onze Square Enix E3 verwachtingen zijn dan ook een nieuwe trailer of gameplay van de nieuwe Deus Ex.
In Deus Ex: Mankind Divided staat Adam Jensen -de hoofdpersoon uit het vorige deel- weer centraal. De game speelt zich af in 2029, twee jaar na Deus Ex: Human Revolution. Adam Jensen sluit zich aan bij een task force en moet het kwaad bestrijden.
In de game neem je het op tegen augmented terroristen en beschik je over een heel nieuwe pak wat je nog sterker maakt. Dit is een van de Square Enix E3 verwachtingen die niets anders dan waargemaakt kan worden.
73352

Just Cause 3

Natuurlijk komt Square Enix niet alleen met Deus Ex als klapper. Just Cause 3 is ook een van de Square Enix E3 verwachtingen die bijna 100 procent zeker komt. Just Cause 3 gaat ook knallen, letterlijk en figuurlijk. In Just Cause 3 draait het namelijk om keiharde actie en vele explosies, Square Enix kan deze titel niet thuis laten.
Stap opnieuw in de schoenen van Rico Rodiquez die dit keer weer vele vijanden moet afslachten en een meedogenloze dictator van zijn troon moet stoten. Dit doe je natuurlijk weer in een grote open wereld zoals je gewend bent van Just Cause, Just Cause 2 had ook al een van de grootste gamewerelden ooit.
Een van de Square Enix verwachtingen is dan ook dat Square Enix met een nieuwe trailer komt en hopelijk wat gameplay van de game.
73353

Rise of the Tomb Raider

Misschien is Rise of the Tomb Raider wel het paradepaardje van Square Enix. Dit is ook wel een inkoppertje als het gaat om Square Enix E3 verwachtingen. Na het succes van de Tomb Raider reboot gaat Square sowieso knallen met Rise of the Tomb Raider
In Rise of the Tomb Raider ga je aan de slag met een jongere Lara Croft, deze Lara Croft het nog veel minder ervaren op het gebied van overleven. In Rise of the Tomb Raider zie je Lara als het ware groeien tot een echte badass chick met overlevingskills, zoals we die zien in Tomb Raider.
Een van de Square Enix E3 verwachtingen is dan ook dat Sqaure Enix de release datum noemt van deze game. Tot nu toe weet je alleen dat de game in het vierde kwartaal van 2015 moet uitkomen. Square Enix mag nu dus wel eens een echte datum noemen.
73354

Life is Strange

Life is Strange heeft al drie episodes gehad en een van de Square Enix E3 verwachtingen is dan ook dat de vierde episode op de E3 getoond word. Episode 2 was wat minder mysterieus dan de titel laat vermoeden, maar Episode 3 eindige met een enorme cliffhanger. Dit betekent dan ook dat Episode 4 er aan moet komen.
Misschien is het niet de grootste titel van Square Enix, of een titel waar iedereen op zit te wachten. Life is Strange is toch een succes voor Square Enix en de game kent een behoorlijke fan base. Reden genoeg om de game te tonen!
73355

Hitman

De nieuw Hitman moet minder liniair worden en speelt zic haf in een checkpoint-vrije en gigantische wereld. Bekende onderdelen zoals de ‘Contracts Mode’ keer ook weer terug in de nieuwe Hitman. Op de Sony persconferentie onthulde Square Enix de nieuw Hitman al met een trailer, hopelijk komt Square nu met verse gameplay.
Hitman krijgt op de PlayStation 4 exclusieve content en samen met een trailer is er niet meer over de game bekend. Het is dus afwachten tot de persconferentie van Square Enix begint.