PlayStation vs Xbox - Wie heeft de E3 gewonnen?

Article
dinsdag, 16 juni 2015 om 11:54
xgn google image
We weten allemaal dat er al jarenlang een strijd heerst tussen PlayStation en Xbox op de E3. Ze proberen elkaar weg te spelen door spectaculaire nieuwe features en games aan te kondigen. Maar wie heeft het dit jaar voor elkaar gekregen om de ander weg te spelen. Laat ons weten wat jij de beste persconferentie vond: PlayStation vs Xbox!
De E3 persconferenties zijn al jarenlang het hoogtepunt van de beurs. Microsoft en Sony stelen regelmatig de show, want zij brengen natuurlijk ook zelf de consoles uit. Maar wie was er dit jaar beter?

Xbox persconferentie

Als eerst was Xbox aan de beurt, de Microsoft persconferentie begon gisteren om 18:30 uur. Er waren veel exclusives te zien zoals Halo 5, werd Gears of War 4 aangekondigd evenals de nieuwe RARE game Sea of Thieves.
Er werd een demonstratie gegeven van Minecraft met de HoloLens en het hoogtepunt was toch wel het nieuws dat de Xbox one backwards compatible is. De hoogtepunten uit de Microsoft persconferentie vindt je in de top 5 beste E3 aankondigingen van de Xbox persconferentie.

PlayStation persconferentie

Vervolgens was PlayStation aan de beurt, want de Sony persconferentie begon om 3 uur 's nachts. Er waren veel games te zien tijdens de Sony persconferentie, het merendeel van deze games zijn PlayStation exclusives.
Er waren beelden te zien van Black Ops 3 en Hitman en Sony maakte de droom van Final Fantasy-fans waar: de Final Fantasy 7 remake is eindelijk bevestigd. Er werd ook een gloednieuwe game getoont: Horizon Zero Dawn zag er schitterend uit net zoals The Last Guardian. De hoogtepunten van de Sony persconferentie vindt je einde top 5 beste E3 aankondigingen van de Sony persconferentie.

PlayStation vs Xbox

Welke persconferentie vond jij de beste? Wie heeft de E3 volgens jou gewonnen, Playstation vs Xbox? Laat het ons weten!

Populair Nieuws