Wat wordt de spin-off van Fallout?- XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 06 juni 2015 om 15:00
xgn google image
Met enkele tropische temperaturen komt die zomervakantie wel erg dichtbij. Maar eerst nog een korte, originele 'huiswerkopdracht' voor de XGN Doe Mee - in het teken van Fallout nog wel! Lijkt ons wel het leukste werk op zo'n zaterdag. Welkom bij de XGN Doe Mee!
Laatst was de vraagstelling of jij de nieuwste footie van EA, nummertje 16, gaat kopen. En de meesten van jullie zijn trouwe, brave fans die elk jaar gewoon weer de nieuwe voetbalgame kopen. En dan hoeft er nog niet eens een vrouwenelftal in te zitten, al is het wel leuk natuurlijk. Reactie van de week is voor thijsknvb:
Goed uitgelegd thijsknvb. En zo is het ook gewoon. Bepaalde franchises vernieuwen niet erg veel of passen talloze veranderingen toe, maar tweaken hun titel een klein beetje om hem nog beter te maken. En waarschijnlijk zijn er daardoor tallozen die de games nog kopen.
Maar we laten de FIFA even voor wat het is, aangezien die afgelopen week al genoeg in het nieuws is geweest. De XGN Doe Mee richt zich namelijk op iets anders wat veelvuldig aan bod kwam de afgelopen dagen: Fallout 4. Pientere XGN'ers zullen misschien zelfs nog wel de XGN Doe Mee hebben onthouden van een tijd terug waarin wij vroegen waar de game zich moest afspelen - Spike zei toen al Boston; hij heeft dus gelijk gekregen.
Ons oog viel echter op de roadmap, die al een flinke tijd op het internet staat door een ontslagen medewerker van Bethesda. Daarin staan plannen voor een Fallout spin-off. Onze vraag is dan ook simpel:

Wat wordt de spin-off van Fallout?

Want ja, wat zou die spin-off nu gaan worden? We hebben New Vegas al ontdekt met onze trouwe in blauwgestoken kompaan en diens viervoeter, evenals de omgeving van Washington. Gaat de spin-off nog wel over iemand uit de Vault? Misschien ben je wel iemand van de Brotherhood of Steel?
Die vraag is echter aan jou. Dus vertel ons wat de spin-off van Fallout gaat worden. De antwoorden kunnen niet gek genoeg zijn! Vertel er natuurlijk ook even bij WAAROM jouw spin-off idee gelijk naar de tekentafel bij Bethesda moet. Kunnen wij misschien wel een goed woordje voor je doen. Tot volgende week!