South Park The Stick of Truth - Steam Sale Tip van de dag

  Het is alweer de achtste dag van de Steam Holiday Sale! Tijd dus voor de kerst Steam Sale Tip van de dag van XGN, over een game die je vandaag echt niet mag missen. Met vandaag in de aanbieding: South Park The Stick of Truth!

  South Park The Stick of Truth is vandaag in de aanbieding. Dit is de Steam Sale Tip van de dag: de game is 66 procent afgeprijsd en kost 13,59 euro. Deze hilarische South Park RPG is samen met GRID Autosport (9,99), Call of Duty Advanced Warfare (44,99), LEGO Batman 3: Beyond Gotham (20,09) en nog veel meer andere games in de uitverkoop. De Steam sale loopt tot en met 2 januari, en iedere dag worden er nieuwe deals aangeboden.

  South Park The Stick of Truth - Steam Sale Tip

  South Park staat bekend om zijn grove humor en dat kwam helemaal tot zijn recht in deze game. Als kers op te taart was het ook nog eens een supertoffe RPG! Daarom kreeg de game ook een dikke 8,5 in de South Park The Stick of Truth review:

  "Met zo’n grote naam als South Park kan het haast niet mis gaan zou je zeggen en dat klopt eigenlijk ook wel. The Stick of Truth is een heerlijke game geworden, waar iedereen die iets met South Park heeft van kan genieten." - Wouter Greveling

  South Park The Stick of Truth - Steam Sale Tip

  De aanbiedingen van vandaag blijven niet voor altijd actief, dus sla je slag op Steam!

  South Park: The Stick of Truth

  Verkijgbaar vanaf 7 march 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.