Wat vind jij van Sony's Vote To Play? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 15 augustus 2015 om 15:00
xgn google image
PlayStation Plus dat duurder wordt. Een perfecte mogelijkheid om juist daarover te gaan praten toch? Nou, soort van dan. De XGN Doe Mee richt zich wel op een nieuwe dienst van Sony. Verder blikken we even terug op de open-wereld games.
Vorige week was de centrale vraag wat nou jouw favoriete open-wereld game is. De meest geliefde titels in dit genre zijn toch wel Red Dead Redemption, Fallout 3, Mafia 2 en GTA. Toch gaat de XGN Doe Mee voor verrassingen en volgens ons heeft the commander een best wel verrassend antwoord:
Brütal Legend. Nee, de Doe Mee dacht er niet direct aan bij het genre van open-wereld games, maar juist daarom is het zo'n verrassing. Jack Black die stuiterend door een wereld van metal muziek heen gaat en, zoals the commander al zei, tal van cameo's bevat. Dan zijn GTA en Fallout wel redelijk vooruitstrevend, maar Brütal Legend wint het op het gebied van originaliteit.
Enfin, eventjes genoeg over de open-wereld games. De Doe Mee focust zich op het nieuwste aspect van PlayStation Plus. Die dienst wordt duurder, maar daar gaat deze XGN Doe Mee niet over, want wij richten ons op Vote To Play. Hiermee kunnen PS-gamers stemmen op één van drie games, die dan in september de PlayStation Plus game van de maand wordt. Onze vraag is dan ook:

Wat vind jij van Sony's Vote To Play?

Is de XGN-er blij met het verschijnen van Vote To Play, een 'functie' die niet elke maand terugkomt, of heb je er juist helemaal niks mee? Misschien vind je het gebrek aan triple A games wel iets waardoor je er niks mee hebt of is het juist datgene wat je interesseert? Wij zijn benieuwd!
De XGN Doe Mee is trouwens ook benieuwd op welke PS4-game jij gaat stemmen, indien je dat natuurlijk kunt doen. Dat mag je als PS-je erin verwerken. Leuk extraatje. Een fijn weekend gewenst!