Sony's 5 beste trailers op Gamescom persconferentie

Article
woensdag, 13 augustus 2014 om 12:03
xgn google image
Tijdens Gamescom heeft Sony zijn jaarlijkse persconferentie gehouden, waar een aantal nieuwe en bekende games zijn getoond. In deze top 5 worden de vijf beste trailers besproken.

5. Bloodborne

Deze nieuwe IP van ontwikkelaar From Software, bekend van Dark Souls, werd aan het begin van de persconferentie getoond en wist meteen de aandacht te trekken. De gameplay van de oude games van de studio herken je meteen terug in Bloodborne en dat geeft een gevoel van vertrouwen. Met deze game komt het helemaal goed.
18512

4. Hellblade

Deze nieuwe titel van ontwikkelaar Ninja Theory, bekend van games als DMC: Devil May Cry en Enslaved, werd tijdens de persconferentie voor het eerst getoond aan het publiek. Heel veel is er nog niet bekend over de game, maar de grimmige sfeer in de trailer jaagt je zeker de stuipen op het lijf.
18520

3. The Tomorrow Children

In The Tomorrow Children krijg jij de zware taak om de mensheid uit het slop te trekken en op te bouwen tot één groot rijk. De game komt exclusief naar de PlayStation 4 en wist meteen een goede indruk achter te laten tijdens de persconferentie. Misschien komt dat wel door de aparte grafische stijl van de game.
18523

2. Until Dawn

De game werd twee jaar geleden al aangekondigd, maar is helemaal op de schop gegaan en is tijdens de persconferentie van Sony opnieuw aangekondigd. De nieuwe versie belooft een realistische horror ervering te worden, die je niet snel zult vergeten.
18527

1. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Niemand minder dan Hideo Kojima kwam het podium opgelopen om nieuwe beelden van Metal Gear Solid V: The Phantom Pain aan te kondigen. Hoewel de beelden officieel geen trailer zijn, is dit misschien wel het grappigste gedeelte van de hele persconferentie. Dit is de nummer één positie zeker waard.

Populair Nieuws